Ivana prosí Michala o odpustenie: Potrebovala som facku!

Konečne pochopila, že Fábry je „hajzlík“.

Všetci to vedia, len Ivana o tom nechcela ani počuť! Sused Dušan oznámi psychologičke Ivane, že jej bývalý partner Fábry, ktorého si chcela zobrať za manžela, nie je dobrý človek. Keď sa pridružia k jeho názoru aj Ivanine kolegyne kočeny – Julka a Alica, Ivana si uvedomí, že mal pravdu. Jej bývalého Michala, ktorý jej prezradil celú pravdu o vzťahu Fábryho a Hoffy, príde prosiť o odpustenie.

Pre Michala ide o nečakanú návštevu. Zronená Ivana si chce upratať vzťahy a kajá sa.  „Prišla som sa ti ospravedlniť, bola som k tebe nespravodlivá,“ prosí o odpustenie za to, že ho vyhodila z bytu a uštedrila mu aj facku. Teraz už vie, že Michal to myslel dobre.  „Ja ťa vlastne chápem. Asi by to každého rozhodilo, keby sa v deň svadby dozvedel, že jeho nastávajúci je hajzlík,“ stále neutrálne konštatuje Michal. Ivana sa snaží, ale Michal nechápe, prečo prišla až po toľkých dňoch.

Ivana si vstúpila do svedomia, keď jej oči otvoril aj Dušan. Michal je šokovaný. Ivana však podľa vlastných slov potrebovala zrejme facku, ktorá ju definitívne preberie z letargie. Oplatí Michal teraz Ivane jej správanie sa, alebo sa zachová ako gentleman?

Sledujte Panelák dnes o 20.20 hod. na JOJke!