Jancove zeny

Aký otec, taký syn: Pozrite si veľký prehľad všetkých Dudkových a Paťových žien!

Ktorý ich má viac?

Známe slovenské ľudové príslovie hovorí, že deti často bývajú zrkadlovým odrazom svojich rodičov. Dušan JančoPaťo Jančo zo seriálu Panelák sú priam učebnicovým príkladom na známe „Aký otec, taký syn“. Dudko bol chorobný sukničkár azda odkedy zistil ako ženy vyzerajú nahé. A Paťo ide v jeho šľapajach. Hoci je ešte poriadne mladý, už stihol splodiť dve deti.

 Dudkove ženy

Iveta: Zaľúbil sa do nej ešte na vysokej škole, na ktorej prednášal. Od začiatku to bola osudová láska a chcel sa s ňou oženiť. Aj keď to napokon nevyšlo, majú spolu dieťa. Románik prežili aj počas Dudkovho manželstva s jej sestrou Soničkou.

Sonička: Bola Dušanovou manželkou dlhé roky. Veľmi dobre vedela, že má slabosť na ženy, a že jej „zahol“ kde sa len dalo. Napriek tomu ho milovala a brala ho takého aký je. Nikdy sa však dostatočne nevyrovnala s tým, že jej sestru miloval viac.

Ritka: Sexi psychologička Dudka najprv doučovala taliančinu a potom spolu skončili v posteli. Prežili krátky no intenzívny románik. Ritka na istý čas zakotvila v psychologickej ambulancii s „kočenami“.

Zdenka: Ak si niekto myslel, že spávať najprv s jednou sestrou a potom z druhou je zvrhlé, tak potom vzťah Zdenky a Dušana je vrchol zvrhlosti. Ryšavka bola totiž pôvodne Paťova frajerka, ale svojím čarom zrelého muža opantala natoľko, že jej nedokázal odolať. 

Alica: Tieto dve postavy sú si v podstate veľmi podobné. Obaja milujú sex, striedajú svojich partnerov a nedokážu byť ani jednému dlhodobo verní. Bolo preto otázkou času, kedy spolu skončia v posteli. Napriek tomu, že spolu mali aférku, sú naďalej dobrými kamarátmi.

Eva: Keby si Dušan a Sonička neadoptovali Gargamela, možno by sa títo dvaja nikdy nedali dokopy. Evička je Gargiho biologickou matkou. Hoci sa syna po pôrode vzdala, po čase si naňho začala robiť nároky. Čas bežal a ona si dokázala Dušana natoľko omotať okolo prsta, že sa kvôli nej rozviedol so Soničkou, zmenil životný štýl a dokonca sa s ňou chcel oženiť. Nestalo sa...

Mimi: Mladučká pracovníčka eskorty bola v Jančovom živote veľkým osviežením. Bola mladá, svieža, krehká a zraniteľná. Platonicky sa do nej zamiloval a v rámci toho ošiaľu by jej bol zniesol aj modré z neba.

 Paťove ženy

Zuzka: Svoj citový život odštartoval Jančo mladší poriadne zostra. S brunetkou prežil veľmi intenzívny vzťah, výsledkom ktorého bolo dieťa. Zuzka však zvážila, že ešte nie je pripravená na materstvo a veci s ním súvisiace, preto šla na interrupciu.

Svetlana: Dcéra Monči a Feďa bola veľká „potvora“. Svojho nevlastného bratranca zvádzala až dovtedy, kým ho nedostala do postele. Obaja si za to od rodiny vyslúžili hlboké opovrhnutie. 

Maca: Tmavovláska s bujnými vnadmi bola ďalšou ženou v Paťovom srdci. Kým muži si na pohľade na jej „prednosti“ zgustli, ona z nich bola nešťastná a bola odhodlaná podstúpiť plastickú operáciu.

Zuzka: Jančo mladší sa s ďalšou ženou zoznámil paradoxne vďaka Jančovi staršiemu. Zuzka nabúrala do jeho auta a on ju za to priviezol domov. Tam sa s Paťom zoznámila a krátko na to sa dali dokopy. Dokonca sa rozhodli, že spolu budú bývať v Ivaninom byte. Napokon však zistili, že sa k sebe nehodia a ukončili to. 

Mia: Dcéra majiteľa kliniky bola určite Paťovou osudovou ženou. Zoznámili sa v paneláku, keďže tam mala obchodík s liečivými krémami. Plodom ich lásky bolo dieťa, ktoré si Mia mala dať vziať. Paťa ale neposlúchla a aj s dieťaťom sa presťahovala do Prahy.

Zdenka: Ryšavka bola študentka a po príchode do Paneláku poriadne rozvýrila všetky stojaté vody. Všetci muži z nej boli „paf“ a jej to lichotilo. Hoci najprv začala chodiť s Paťom, nakoniec skončila aj v posteli jeho vlastného otca.

Anička: Paťo padol do oka aj Maslákovej sestre. Problém bol ten, že bol zadaný so Zuzkou, s ktorou spoločne zdieľali byt na druhom poschodí. Ich spoločné chvíle boli o flirtovaní a neskôr padla aj pusa. To však bolo všetko, tak ako rýchlo malý flirt prišiel, tak rýchlo aj odišiel. 

Romana: Zdá sa, že zo všetkých Paťových vzťahov je práve tento „najdospelejší“. Veľmi krátko po zoznámení sa nasťahovala do bytu Jančovcov a stala sa akoby ďalším členom rodiny. Dlhé mesiace to vyzeralo tak, že Paťo sa asi konečne usadil. No vtedy spoznal Rebeku...

Rebeka: Čiernovlasá flegmatička s odvážnym slovníkom upútala jeho pozornosť na prvý pohľad. Zo začiatku ju bral len ako susedku a kamarátku, ale po čase to medzi nimi začalo poriadne iskriť. Dôkazom, že medzi nimi nie je všetko s „kostolným poriadkom“ je vášnivý bozk, ktorý si dali na konci trinástej série.