Pod povrchom zvučka

Pod povrchom a Panelák suverénnymi jednotkami!

TV JOJ opäť lídrom v primetime.

Úspešne odštartovala už podvečerná Súdna sieň, ktorá s podielom 28,8% jednoznačne porazila konkurenčnú reláciu o varení aj s jej "špeciálnym" hosťom. Nadpriemer si drží spravodajstvo KRIMI, včera s podielom 32,2%, najsledovanejším spravodajstvom na Slovensku boli aj včera Noviny TV JOJ s podielom 38,4%, ktoré porazili konkurenčné hlavné spravodajstvo o takmer 50 tisíc divákov. Tradične sa darilo aj športovému spravodajstvu (ako jednotke na trhu s podielom 30,9%) a absolútne najsledovanejším programom dňa bolo aj včera Najlepšie počasie - rating 10,5% a podiel 35,1%.

Seriál Panelák bol včera v priamej konkurencii Horúcej krvi opäť výraznou jednotkou na trhu s ratingom 10,4% a podielom 29,8%, pričom konkurenčný seriál zaostal o takmer 100 tisíc divákov! Jednotkou na trhu zostala TV JOJ aj s nasledujúcim seriálom Pod povrchom (podiel 29,2%), ktorý mal dvojnásobne viac divákov ako film na konkurenčnej stanici. Tradične sa darilo aj seriálu Kosti, včera s podielom 26,2%.

Dnes večer o 20,20 hod. ponúkne TV JOJ svojim divákom jeden z najúspešnejších akčných filmov Kuriér 3. V novej televíznej sezóne bude streda večer na JOJke patriť úspešným, zväčša premiérovým kinohitom. V nasledujúcich týždňoch sa do vysielania dostanú napríklad kinopremiéry Čarodejníkov učeň, Princ z perzie, Rallye smrti, či Hellboy 2.