Zo šarmantnej dámy otrhaná a špinavá bezdomovkyňa: Spoznávate túto známu slovenskú herečku?

Nebude to jednoduché.

Už dnes večer o 20:35 štartujeme nový dramaticko-romantický seriál Pravá tvár, v ktorom sa pozrieme na pútavý príbeh hlavnej hrdinky Viky a na jej obrovskú túžbu po pomste. Práve to je dôvod, pre ktorý sa rozhodne prísť z malého mestečka na Orave až do Bratislavy, aby tam našla pravého vinníka, ktorý môže za nešťastie v ich rodine. V prvých dňoch v Bratislave Vike osud prináša do cesty množstvo zaujímavých ľudí. Medzi nimi aj neprehliadnuteľnú bezdomovkyňu, ktorej práve obsadila miesto na lavičke. Postavu otrhanej a špinavej bezdomovkyne a krásnej Kamily si však zahrala jedna a tá istá osoba. Aj v týchto dvoch postavách sa naplno ukazuje charakter seriálu súvisiaci s názvom Pravá tvár. Jednotlivé postavy majú majú dve tváre a diváci musia odhaliť, ktorá tvár je tá pravá.

​Herečku, ktorá si zahrala bezdomovkyňu, museli niekoľko hodín pred nakrúcaním chystať. Maskérky museli vždy odviesť poriadny kus roboty, aby spravili z upravenej Kamily bezdomovkyňu, ktorá je na nespoznanie od uhladenej dámy v rokoch. Okrem parochne či umelých zubov si vizáž bezdomovkyne vyžadovala aj umelý chrup či silný makeup. Celkové majstrovské dielo už len dotvorila charakteristická bradavica a neforemné vrecové šaty. Neodmysliteľným „módnym“ doplnkom bezdomovkyne boli igelitové tašky, ktoré už len dopĺňali celkový outfit. 

Vďaka majstrovskému dielu maskérok by len málokto spoznal, že pod tvárou bezdomovkyne sa v skutočnosti skrýva známa herečka Anna Javorková. Predstaviteľka Kamily a bezdomovkyne si dvojrolu maximálne užila. „Moja postava ma zaujala svojimi dvoma polohami, vďaka svojej záľube prezliekať sa za niekoho iného. A má jemný humor. Veľmi ma to bavilo, bolo to príjemné mať v jednom projekte dve polohy, urobilo to postavu zaujímavú a obohatilo ju to. Brala som to ako dve postavy a de facto to robím v divadle večer čo večer, v každom predstavením som niekym iným," hovorí o svojich postavách herečka. Spoznali by ste Annu Javorkovú v tomto netradičnom bezdomoveckom prestrojení?

Nový seriál Pravá tvár štartujeme už dnes o 20:35 na JOJke!