Odhalili sme skutočného autora megahitov: Laca z Prázdnin o ne obrali slovenskí muzikanti!

Aj vám sú jeho melódie povedomé?

S príchodom nového komediálneho seriálu Prázdniny sme spoznali veselé tri rodinky s akčnými deckami, ktoré sa vybrali stráviť najlepšie prázdniny života na Kopanice. Jedným z troch hláv rodiny je aj muzikanť Laco Lehotský, ktorý sa aj po rozpade jeho skupiny Ofsajd živí výlučne hudbou. Preto nám v seriálu predstavil množstvo piesní, ktoré sme doteraz síce nepoznali, zato ich melódie sú nám viac než povedomé.  

Prezradíme vám všetko, čo ste o Lacovej hudobnej kariére doteraz nevedeli. Skupinu Ofsajd založil už na strednej škole a postupne sa zdokonaľoval. Okrem toho, že hrá na gitare, klávesoch a spieva, pesničky aj sám skladá. Len má v živote smolu. Keď niekde predvedie svoju melódiu, vždy mu to niekto ukradne a urobí z toho hit – zvláštne je, že vždy sa to stane práve na Slovensku. Laco si skladby aj sám textuje. Jeho texty sú naozaj originálne.  

Laco sa s manželkou Dášou staví, že ak vydrží s deťmi na chalupe dva týždne, môže vypratať ich garáž a znova začať skúšať s chalanmi z jeho skupiny Ofsajd a naštartovať tak jej kariéru. Skupina, mimochodom, vyhrala Lýru v roku 1989, ale nikto si to kvôli revolúcii nepamätá.   

Keďže Laco dovolenku s deťmi hravo zvládol, vypratal si garáž a spomína na svoje skladby, z ktorých Slováci urobili hity. Prikladá k tomu aj dôveryhodný príbeh, pri akej príležitosti a ako pesnička vznikla. V prvej epizóde nám predstavil svoj hit Revízor, ktorého melódia vám zaiste znie povedome. To všetko preto, lebo aj tú niektorý zo slovenských muzikantov ukradol. V nasledujúcich častiach seriálu Prázdniny nám Laco predstaví ďalšie svoje hudobné skvosty. 

Seriál Prázdniny pokračuje opäť v stredu o 20:35 na JOJke!

Prvú epizódu nájdete bezplatne v našom archíve!