Miško má zlato v hrdle: Svojím spevom dokáže najnovšie aj liečiť!

Je hotový zázrak, ktorého iba tak nestretnete. Svojím spevom dokáže nielen očariť hudby znalých ľudí, ale po novom má jeho dar aj liečivé účinky silnejšie ako nejeden medikament.

Ďalšia časť tretej série Prázdnin je za nami aj spolu s množstvom zážitkov, ktoré decká na Kopaniciach opäť zažili. Jediný, kto zatiaľ ešte leto netrávi na chalupe, je Miško. Ten zostal s maminou a jej kamarátkami v Bratislave, keďže sa usilovne pripravuje na spevácku súťaž. Prípravu berie skutočne zodpovedne. Spieva si na každom kroku. A to dokonca aj na návšteve u maminy v práci - v nemocnici, hoci mu to vyslovene zakázala, keďže nechce, aby svojím spevom obťažoval pacientov. Miško to však dlho v pokoji nevydržal a vybral sa na prechádzku po klinike.

Miškova prítomnosť mamičke pomáhala pri kontrakciách Miškova prítomnosť mamičke pomáhala pri kontrakciách Zdroj: TV JOJ

​Po ceste stretol vzdychajúcu mamičku. Chcel jej pomôcť, a tak jej počítal intervaly medzi kontrakciami. Keď chcel Miško odísť a zavolať svoju mamu na pomoc, vzdychajúca mamička ho nechcela pustiť. Priznala, že Miškova prítomnosť jej robí dobre. Miško zrazu začal spievať Lascia ch'io pianga mia cruda sorte – E che sospiri la liberta – E che sospiri – E che sospiri la liberta – Lascia ch'io pianga mia cruda sorte – E che sospiri la liberta – Il duolo infranga queste ritorte – De miei martiri sol per pieta...  Následne sa začal prizerať celý personál a všetci zhypnotizovane a s nebeským úsmevom počúvali Miškov spev. Vzdychajúca mamička sa upokojila. Zdá sa, že Miškov spev lieči. 

Sledujte Prázdniny vždy v utorok o 20:35 na JOJke!