"Lišák" len o chlp unikol smrti: Pavel Liška z Prázdnin zažil poriadne hororový zážitok!

Herectvo nie je len samý úsmev a rozdávanie autogramov. Svoje o tom vie aj Pavel Liška. Ten prežil niečo, čo by nikto na vlastne koži zažiť nechcel. Čo také dramatické sa mu stalo?

Nechýbalo veľa a mohlo sa stať najhoršie. Českého herca Pavla Lišku môžu diváci JOJky aktuálne vidieť aj v seriáli Prázdniny, kde stvárňuje "strejdu Lišáka", ktorého všetky deti milujú. A hoci bolo nakrúcanie Prázdnin pre neho mimoriadne pohodové, o nakrúcaní jednej z posledných scén nového filmu Posledná aristokratka to už povedať tento obľúbený český herec nemôže. V jednom momente sa totiž ozvala silná rana a všetci stuhli. Na hercov totiž spadol obrovský krištáľový luster, ktorý ich všetkých, vrátane Pavla, mohol pokojne zabiť. 

"Ty vole, tak si nakrúcame dlhú scénu aristokratickej večere pri stole a zrazu nám spadne luster skoro na hlavu. A nebol to žiaden drobček. Teda, áno, je to nebezpečná profesia! Nielen duchom nebezpečná. Všetci prežili: Smrťák sa tentoraz nekonal. Miestni duchovia toto nakrúcanie nejako nemôžu prehrýzť, " napísal Liška na sociálnu sieť pod fotografiu spadnutého lustra. Ešteže všetci mali obrovské šťastie a luster sa zrútil doprostred stola a nezasiahol nikoho z prísediacich hercov. Ak si niekto myslí, že povolanie herca je malina, teraz má dôkaz o tom, že ide o skutočne riskantné povolanie. 

Sledujte seriál Prázdniny každý utorok o 20:35 na JOJke!