Kristína Greppelová dostala od štátu materskú, jej výška ju rozzúrila: TOTO je hanba!

Predstaviteľka Klaudie z obľúbeného seriálu Prázdniny sa stane po druhý raz maminou, keď manželovi Tomášovi Palonderovi privedie na svet dcérku. V súvislosti s tým je pochopiteľne na materskej dovolenke. Suma, ktorá jej však od štátu prišla na účet, ju poriadne rozzúrila!

Sympatická herečka Kristína Greppelová sa v septembri 2018 vydala za svojho dlhoročného partnera, tiež herca a speváka Tomáša Palondera. Ešte pred druhým výročím svadby sa však ich rodinka rozrastie. Predstaviteľka Klaudie zo seriálu Prázdniny totiž nosí pod srdcom ich prvé spoločné bábätko.Mám sa dobre, užívam si voľno. Sústredím sa na výrobu, dúfam, že tej najkrajšej baby na celom šírom svete,“ povedala pred časom pre Topky Greppelová.

V súvislosti s mamičkovskými povinnosťami, pochopiteľne, ostala na materskej dovolenke. Avšak, suma, ktorá jej na účte pípla od štátu ako takzvaná „materská“, ju veľmi nemilo prekvapila. Takže od 13. júna mám materskú, juchuuuu,“ povedala tmavovláska ironicky. Nie som jeden z tých umelcov, ktorí sa snažili štátu platiť čo najmenej,“ rozčuľovala sa herečka. Tento list som dnes dostala zo sociálky, do ktorej poctivo platím od svojich 18 rokov! Výsledkom toho je 12,18 € na deň materskej dovolenky. Je to hanba,“ skonštatovala znechutená Greppelová. Nuž, vyžiť z materskej pri všetkých tých nákladoch, ktoré sú s bábätkom spojené, je občas naozaj nadľudský výkon.