FOTO! Venca zo seriálu Prázdniny zmenený na nepoznanie! Kam sa podel ten rozkošný chlapček?!

Čas letí neuveriteľne rýchlo. Najviac je to vidieť na deťoch, ktoré rastú ako z vody a prakticky zo dňa na deň sa menia na nepoznanie. Príkladom je aj Ondřej Sýkora zo seriálu Prázdniny.

​Ondřej Venca hrá v obľúbenom seriáli Prázdniny Vencu Lehotského, nevlastného brata Laca. Do partie však zapadom a to predovšetkým vtedy, ak sa kuje niečo nekalé. Keď začal hrať bol rozkošným chlapcom, no medzičasom vyrástol a zmenil sa. Podpísalo sa to aj na jeho vzhľade. Nechal si narásť dlhé vlasy a na poslednej fotke, ktorú zavesil na sociálnu sieť, je vidieť, že sa už pomaličky mení na mladého muža. Okrem zmeny vzhľadu je vidieť, že dospieva aj mentálne. Na sociálnej sieti totiž priznal, že prekonal nebezpečný koronavírus a ľudí vyzýva, aby to nebrali na ľahkú váhu. "Nedávno som prekonal covid-19. Teraz už mám ale po kontrolných testoch a sú negatívne. Preto chcem všetkých poprosiť: noste rúška a buďte obozretní nielen k sebe, ale aj k ostatným. Môžete to chytiť a ani neviete ako. Dokonca nemusíte mať príznaky. A aj keď vy chorobu môžete zvládnuť s ľahkým priebehom, iní to môžu zvládať oveľa, oveľa horšie, tak na to, prosím, myslite. Všetkým prajem hlavne veľa zdravia," napísal svojim fanúšikom. 

View this post on Instagram

ahojte! ? zaprvé, chci se omluvit za svou větší neaktivitu, v poslední době jsem na instagram úplně zapomněl, ale jsem zpět! zadruhé bych se s vámi rád podělil o jednu věc. v nedávné době jsem prodělal covid-19. teď už mám ale po kontrolních testech a jsou negativní. proto chci tedy všechny poprosit: noste roušky a buďte obezřetní nejen k sobě, ale i k ostatním. můžete to chytit a ani nevíte jak. dokonce nemusíte mít příznaky. a i když vy nemoc můžete zvládnout s lehkým průběhem, jiní to můžou zvládat mnohem, mnohem hůře, tak na to prosím myslete. všem tedy přeji hlavně hodně zdraví. a já na vás mám jedinou otázku: jak se vám zatím líbí 4. finální série Prázdnin? ?

A post shared by Ondřej Sýkora (@ondrej_sykoraofficial) on

Ondřeja môžete vidieť už zajtra v obľúbenom seriáli Prázdniny o 20:35 hod. na JOJke!

Tagy: Prázdniny