Najlepšie hlášky z Profesionálov: Typické magično alebo typično?

Pobavte sa na pamätných výrokoch vašich obľúbených policajtov!

V Profesionáloch tento týždeň vládol José Dusík. Keďže Miňo Demovič si užíva slnko a spoločnosť krásnych žien na Belize a Miki Hric sa vrátil k polícii, niekto po ňom musel prevziať krčmu Café Bar Riviéra. Miňo poveril svojho starého známeho a dobrého kamaráta, José Dusíka. Ten sa v krčme takmer okamžite cíti ako doma a aj policajti si rýchlo začínajú zvykať na jeho nové spôsoby spojené aj so zvláštnymi nápojmi a jedlami. Policajtom ponúkol bylinkový nápoj mamachuana. Zabudol ich však upozorniť, že jeho pitie sprevádzajú afrodiziakálne účinky.

Miki Hric má problém s bývaním, v poslednom čase sa sťahuje z miesta na miesto. Hrdý otec deviatich potomkov a policajný psovod sa nasťahoval na slobodárku k Ferovi Boborovskému a Karolovi Hurkovi. Tí ho však veľmi rýchlo „vyšupovali zo spoločného bývania. Dôvodom bolo jeho neznesiteľné chrápanie. V noci nemohli ani oka zažmúriť a to skúšali všetko – obracali ho z boka na bok, snažili sa mu dokonca aj ponožku napchať do úst.

Nakoniec mu jednoducho nakázali, aby si zbalil veci a pobral sa kade ľahšie. Našťastie mu pomocnú ruku podala suseda Bežná, ktorá zháňala do svojho útulného bytu podnájomníka. Tá ho však nepotrebuje na to, aby jej platil nájom. Bežná má na svojho nového nájomníka veľmi špecifické požiadavky – musí to byť muž, ktorý jej bude platiť v naturáliách. Konkrétne bude uspokojovať jej sexuálne potreby.

Pozrite si najvtipnejšie hlášky z poslednej epizódy!