Zuzana Mauréry o novom seriáli Prokurátorka: TOTO bolo pre ňu pri stvárnení najnáročnejšie!

Zuzanu Mauréry od septembra uvidíme na obrazovkách TV JOJ v úlohe neľútostnej prokurátorky. Aj pre ňu bolo výzvou prijať túto úlohu. O seriáli aj postave nám prezradila viac v rozhovore!

V novom seriáli TV JOJ sa Zuzana Mauréry predstaví v úlohe Sáry Wolfovej, prokurátorky, ktorá dohliada na vyšetrovanie závažných trestných činov na krajskom oddelení. Je prísna, má pochopenie pre ľudské slabosti, no v práci vyžaduje profesionalitu a je presvedčená o tom že osobné veci do práce nepatria. V súkromnom živote ju zužuje zmiznutie jej manžela a starostlivosť o nevlastnú dcéru. 

Zuzana Mauréry patrí medzi najlepšie slovenské herečky, no aj pre ňu bolo náročné popasovať sa s postavou Sáry. Herečka na výrobe seriálu spolupracovala aj so skutočným prokurátorom Jánom Šantom, aby bolo vyšetrovanie vierohodné. "Dohliadal hlavne na to, ako fungujú procesné veci. Náš právny systém nie je postavený tak, aby prokurátor vypočúval každého svedka, takže sme museli urobiť prešmyčku, aby mohla byť prokurátorka stále k dispozícii," povedala viac o samotnom nakrúcaní. "Ja seriálu alebo filmu len slúžim ako herec. To, prečo sa režisér, televízia alebo scenárista rozhodne, ktoré linky vypustí alebo použije to je v kompetencii iných ľudí, mne sa páči tá súkromná linka, trpezlivý divák z toho bude mať pôžitok, keď vydrží dokonca," povedala nám, že sa je sa skutočne na čo tešiť!

Sledujte Prokurátorku od 6. septembra na JOJke!