Drzé chovanie maloletého svedka vám vezme ideály: TAKTO sa správa dnešná mládež?

Prvý prípad z reálnej praxe Jána Šantu mnohých poriadne prekvapí. K vražde je prizvaný svedok, ktorým zmieta puberta a neberie do úvahy žiadne dospelé autority!

Prvý prípad bude veľmi citlivý. Ako svedok vraždy bude prizvaný maloletý chlapec v puberte. Ten predtým vyšetrovaciu miestnosť videl len v seriáloch a počítačových hrách. Keď sa ocitne pri skutočnom vyšetrovaní, vyšetrovatelia budú mať, čo robiť, aby si s ním poradili. Pri vyšetrovaní nebudú len dvaja policajti, ale aj psychológ a zástupca zo Sociálnoprávnej ochrany detí. Mladíkovi autority nebudú nič hovoriť. Zatiaľ, čo Viktor a Ida budú vyšetrovať vraždu, Sára to bude všetko sledovať z ďalšej miestnosti!

Zdroj: TV JOJ

Pôjde o obranu, strach alebo bude za jeho správaním oveľa viac? To všetko musí seriálová prokurátorka zistiť. Keď si sadne pred chlapca, nebude ani tomu všetko jedno. Zo seriálu, ktorý sleduje vie, akú má práve prokurátorka moc. V každej epizóde bude tím vyšetrovateľov rozoberať iný trestný čin, ktorý na konci danej časti dospeje k vyšetreniu. Začneme hneď dvomi časťami po sebe už dnes na JOjke! 

Sledujte Prokurátorku v dvoch častiach za sebou dnes od 20:40 na JOJke!