Viktor má pletky aj mimo oddelenia: Sáre sa prizná, že spal s právničkou obvineného!

Zločin z vášne? Tentokrát bude polícia vyšetrovať podozrivého z vraždy dvoch milencov. Na tom by nebolo nič zvláštne, ak by jednou z obetí nebola manželka vypočúvaného. Popri vyšetrovaní sa ukáže, že ani Viktor nemá čistý štít!

Vyzeralo to, že mali ideálny vzťah a nevadil im ani vekový rozdiel, na strane manželky však už dlho nebolo nič v poriadku. Odhalenie milostného pomeru znie ako dostatočný dôvod na vraždu, milenci si však podľa dôkazov vzali život spoločne. Zosnulí sa vraj otrávili kombináciou liekov a alkoholu. To tvrdí celý čas vypočúvaný svedok Mičko, manžel zosnulej. Keď však požiada o právnu zástupkyňu, jeho tvrdenie začne mať medzery! 

 Na stoličku obhajkyne si sadne doktorka Garaiová, s ktorou má zjavne problém celé oddelenie. Ukáže sa, že má s ňou Viktor oveľa viac spoločného než zvyšok oddelenia. Sáre sa prizná, že spolu spávali. "Ja ten výsluch nemôžem viesť" povie Viktor a Sáre bude jasné, že spolu kolegovia niečo mali. Prokurátorka vie, že nie je v jeho živote jediná, no toto priznanie ju zabolí. V úlohe právničky uvidíte Vlastinu Svátkovú! 

​Sledujte Prokurátorku dnes v dvoch častiach za sebou od 20:40 na JOJke!