Viktor a Peter sa stretnú vo vyšetrovačke, nie však ako policajt a podozrivý! Sára rieši vlámanie!

Peter sa vráti a pomaly sa s tým zmieruje Sára aj Katka. Prokurátorka však spraví veľkú chybu, keď návrať desať rokov nezvestného muža ihneď neohlási. Peter bude čeliť vypočúvania a nebude jediný!

Po návrate Petra Wolfa bude Sára čeliť ťažkostiam v práci. Príchod muža neoznámila, čím sa dopustila veľkej chyby, ktorú riešia vyššie. Návrat do práce po udalostiach bude ťažký. O to viac, že na ňu niekto podá trestné oznámenie. Vraj týrala Katku, ktorá sa kvôli tomu pokúsila siahnuť si na život. Do jej domu opäť príde sociálna pracovníčka a aj samotná Katka sa voči tvrdeniam ohradí. Nevlastnú dcéru však môžu Sáre vziať. Jej otca medzitým predvolajú do vyšetrovacej miestnosti! 

Do vyšterovačky si oproti Petrovi sadne Viktor. Roky verný priateľ, ktorý spával s jeho ženou. Ani táto informácia nezvestnému Petrovi neušla. Viktor sa však neocitne v jednej s miestnosti so svojím priateľom ako vyšetrovateľ. Sedieť bude na lavici v rovnakej pozícii ako Peter. Obaja budú vypočúvaní v prípade vraždy chránenej svedkyne, ktorá sa mala stať ešte pred Petrovým zmiznutím. Prípadu sa chopí tím vyšetrovať v zložení nových tvárí. Andy, Samo aj Ida budú postavení mimo, keďže by šlo o stret záujmov. Vyzerá to, že nie len Peter skrýva tajomstvá, ale ani Viktor nemá čisté svedomie. Sára je, samozrejme, tiež mimo hry. Za to musí okrem sociálky riešiť aj vlámanie do domu! 

Sledujte Prokurátorku dnes o 22:00 na JOJke!