Stojí za všetkým zlým v živote Sáry Viktor? TIETO odhalenia nečakala ani v najhorších snoch!

Pred divákmi je posledná epizóda Prokurátorky. V predchádzajúcej časti došlo k zaujímavým odhaleniam. Viktor zmizol, pretože sa bál nespravodlivého obvinenia. Rovnako podozrivým sa stal však aj jeho blízky priateľ a kolega. Do domu Wolfovcov sa vlúpali. To, kto je za všetkým zlým v živote prokurátorky, vyzerá byť zrejmé!

Zmenený tím vyšetrovateľov bude dnes vypočúvať kolegov Sáry aj Viktora. Aké odhalenia môžu priniesť Andy, Ida a Samo? Práve posledný menovaný je ten, s ktorým má Viktor vzťahy na nože. Viktor si totiž myslí, že spáva s jeho ženou. Opak však všetkých prekvapí. Skutočne sa za jeho chrbtom stretávali, stretnutia však mali úplne iný účel. Vyzerá to, že Samo vedel o zmiznutí Petra viac, ako ostatní členovia tímu. A Viktorova žena? Ani tej neboli tajomstvá jej manžela vôbec cudzie. Samo sa netají nenávisťou voči šéfovi oddelenia a uškodiť mu môže rôznymi spôsobmi! 

Okrem kolegov si do vyšetrovačky sadne aj Katka a samotná Sára. Tá vyšetrovateľom na rovinu povie, kto stojí za vraždou chránenej svedkyne, kvôli ktorej bol jej manžel roky nezvestný. "Žila som s človekom, ktorý naňho našil vraždu," povie a narážať bude na Viktora. Pravdou je, že ani ona samotná neverí tomu, že za všetkým môže stáť Viktor. "Chcem konfrontáciu s Viktorom," zaznie z úst Sáry, ktorá tým všetkých prekvapí. Do očí sa mu bude vedieť pozrieť len ťažko. Aj Peter si opäť sadne oproti Viktorovi. Prečo vlastne odstránili chránenú svedkyňu z cesty? Pravda, ktorú Peter povie, všetkých šokuje. A to zďaleka nebude jediné odhalenie. Jej blízki priatelia jej celý čas podrážali nohy. Je nakoniec Viktor tým najhorším v jej živote? 

Sledujte finále Prokurátorky dnes o 21:50 na JOJke!