Porota šou Recept na bohatstvo

Toto je porota Receptu na bohatstvo!

Michal Rabina, Pavel Maurer a Libuše Šmuclerová budú rozhodovať o najlepšom recepte. Spoznajte ich!

To, že Recept na bohatstvo nie je žiadna rýchlokvasená šou, jednoznačne dokazuje aj odborné a vážené zloženie poroty, ktoré bude o víťaznom recepte rozhodovať. Možno vám prídu mená neznáme, no v ich brandži sú uznávané a preto si môžete byť istí, že ak postúpite, nie je to preto, že ste sa dobre navoňali či učesali. Kto vlastne členovia poroty sú?

Libuše Šmuclerová

Jediná žena v porote, je jednou z najvplyvnejších osobností českého šoubiznisu a patrí medzi dvadsiatku najvýznamnejších českých manažérok. V súčasnosti je generálnou riaditeľkou českej pobočky Ringier. Vyštudovala Fakultu žurnalistiky Univerzity Karlovej v Prahe. Po skončení štúdia v roku 1986 nastúpila do Československej televízie. Podieľala sa na vzniku Studia Kontakt v Českej televízii a neskôr prešla do TV Nova. Spolu s Romanom Šmuclerom založila po odchode z Novy súkromnú kliniku estetickej medicíny.

Pavel Maurer

Je najvýznamnejším českým gurmánom. Vydáva jeden z najrešpektovanejších českých bedekrov mapujúcich české reštaurácie. Podobne ako Šmuclerová aj on absolvoval Fakultu žurnalistiky Univerzity Karlovej a v roku 1984 nastúpil do Československej televízie. V roku 2006 vydal knihu Tajomstvo najlepších šéfkuchárov a od roku 2007 usporadúva Prague Food Festival - prehliadku a ochutnávku kvalitnej gastronómie.


Michal Rabina

Slovenský člen poroty, je šéfkuchárom v Esterházyho paláci v Eisenstadte. Do kuchyne sa dostal už ako malý chlapec, jeho dedko bol jeden zo známych kuchárov vyučených začiatkom 50. rokov v bratislavskom hoteli Carlton. Michal je v kuchyni aktívny už 15 rokov a viac ako 10 rokov varí v zahraničí. Osobne pripravoval "kráľovský" dezert s gaštanovou penou pre anglickú kráľovnú!