Aj Bratislava navarila a napiekla!

Hľadanie najlepších jedál sa presunulo na Slovensko.

Počas horúceho víkendu sa konali ďalšie dva kastingy šou Receptu na bohatstvo. Hľadanie tých najlepších jedál sa z Českej republiky presunulo na Slovensko a porota nemohla byť z jedál ani súťažiacich sklamaná. Opäť sa našli priam neuveriteľné kuriozity, ktorým počas prvého kastingového dňa vládli vyprážané špagety, no zaujali aj tradičné receptúry, ktoré však len tak v reštauráciách nenájdete. Počas celého piatku si porotcovia nevedeli vynachváliť Drevorubačské párance, o ktorých sa viac dozviete už čoskoro na Joj.sk!

Bratislavský kasting sprevádzali aj povinnosti porotcov Libuši Šmuclerovej, Pavla Maurera a Michala Rabinu pri príprave kampane pre šou. Ich prvé veľké spoločné fotenie stálo za to a ani počas neho nechýbala skvelá atmosféra. Tú sa na vás spolu s moderátormi Adelou Banášovou a Petrom Vágnerom pokúsia preniesť už od jesene!

Ak ste až teraz zistili, že máte recept, ktorý stojí za to, ešte stále máte poslednú šancu získať s ním slávu a 50 000 €. Dnes sa totiž koná posledný kasting v Košiciach, tak sa poponáhľajte!

Posledný kasting Receptu na bohatstvo

DNES 2.7.2012 – Košice – Hotel Hilton, Hlavná 1