Toto musíte počuť: Braňo Mojsej vymyslel nové desatoro alkoholika!

S reláciou Sedem sa určite zabavíte.

Tak ako každý štvrtok, aj dnes sa môžete tešiť na glosátorskú reláciu Sedem. Spolu s Elenou Vacvalovou si do štúdia sadli Oľga Feldeková, Milan Kňažko, Marián Geišberg a Marián Leško. Všetko, čo sa udialo v priebehu týždňa na Slovensku a v zahraničí dokonale okomentovali. Najhorúcejšou témou je reakcia ministra kultúry Mareka Maďariča, ktorý povedal, že keby bol na mieste Roberta Kaliňáka, tak by už konečne odstúpil, lebo taký tlak, aký je na neho vyvíjaný, ešte v dejinách Slovenskej republiky nikdy nebol. Táto skutočnosť pobavila našich glosátorov natoľko, že Milan Kňažko zložil vtipnú báseň ,,O kapitánovi Dankovi“.

Lenivosť sa zvykne dosť odsudzovať, ale ako sa nedávno zistilo, ten, kto sa poddá vlastnej lenivosti môže z toho mať veľký úžitok. Veď slávni objavitelia dostali svoje najlepšie nápady vtedy, keď práve nič nerobili. Naši glosátori tiež pridali zaujímavé zážitky z osobného života, keď ich najlepším spoločníkom bola práve lenivosť.

Braňo Mojsej je zábavná postava, ktorá vďaka alkoholu vždy niečo zaujímavé vymyslí. Dnes nás potešil novým ,,desatoro alkoholika“, ktoré pobavilo nielen našich glosátorov, ale aj publikum. Toto, ale aj ďalšie zaujímavé témy, humor, irónia či sarkazmus vás určite neminie, ak si dnes pozriete reláciu Sedem.

Sledujte reláciu Sedem dnes o 22:00 na JOJke!