Feldeková a Leško

Pripravte si bránice: Z týchto vtipov o manželstve pôjdete do kolien!

Populárna relácia každý štvrtok podvečer glosuje najzaujímavejšie udalosti uplynulého týždňa. Zasmiať sa môžete na skvelých hláškach, vtipoch či príbehoch zo života.

Dnes večer v štúdiu privíta moderátorka Elena Vacvalová obľúbenú zostavičku glosátorov. O skvelú zábavu sa postará Oľga Feldeková, Milan Lasica, Marián Leško a Boris Farkaš. Na pretras sa dostane politika, bežné príbehy zo života či vtipy o blondínkach. Nebudú chýbať ani trefné poznámky glosátorov, ktoré vás poriadne rozosmejú.

Sedem Zdroj: JOJ

​Mnoho zamilovaných párov chce posunúť svoj vzťah o krok dopredu, a preto uzavrú manželstvo. Milan Lasica rozpovie k tejto téme skvelý vtip, ktorý vás dostane do kolien. ,,Otec oženil syna a počas svadobnej noci počúva za dverami ako im to v posteli ide. Po krátkom čase zaklope na dvere a pošepká: Striedaj tempá, lebo nevydržíš,“ smeje sa glosátor. O manželstve sa dá rozprávať dlhé hodiny, preto to Lasica zakončí poznámkou: ,,Keď sa rozvádzajú manželia, na vine sú obidve strany. Aj manželka, aj svokra!“ Mnoho humoru a zábavy na vás čaká v relácii Sedem, preto si to dnes večer určite nenechajte ujsť.

Sledujte reláciu Sedem dnes o 21:35 hod. na JOJke!