Eňa Vacvalová

Na toto nikdy nezabudne: Eňa Vacvalová a jej trapas s taxikárom!

Populárna relácia každý štvrtok podvečer glosuje najzaujímavejšie udalosti uplynulého týždňa. Zasmiať sa môžete na skvelých hláškach, vtipoch či príbehoch zo života.


V relácii Sedem na vás každý štvrtok čaká mnoho humoru a zábavy. Elena Vacvalová v štúdiu privítala skvelých glosátorovPríbehy zo života a vtipy porozprávala Oľga Feldeková, Milan Lasica, Marián Leško a Milan Kňažko. Preberala sa slovenská aj zahraničná politika a zaujímavé témy z domova i zo sveta.

Sedem Zdroj: JOJ

​Vacvalová rozpovie veselú príhodu, ktorá sa jej stala v taxíku, cestou na letisko. Moderátorka si sadla do auta, ktoré šoféroval príjemný taxikár. Eňa mu prezradila kam cestuje, kedy jej odlieta lietadlo a zrazu vodič poriadne pridal a auto išlo neuveriteľnou rýchlosťou. Charizmatická blondínka sa začala báť, pretože jazda bola naozaj veľmi rýchla, preto zakričala na šoféra a povedala nech okamžite zastaví. ,,Pani Vacvalová, ak chcete stihnúť lietadlo, nemôžeme zastať. Letí vám to o štyridsaťpäť minút a vy máte stále ešte zimný čas," vyjadril sa taxikár. Eňa svojou príhodou rozveselila nielen glosátorov, ale aj všetkých divákov v štúdiu. 

Sledujte reláciu Sedem dnes o 21:45 hod. na JOJke!