Diváci nevedeli zastaviť smiech: Neuveriteľné, ako si Lasica vystrelil z Feldekovej!

Ani dnes nebudú v relácii Sedem chýbať skvelí glosátori a výborný humor. Pri jednotlivých hláškach a vtipoch budete plakať od smiechu.

Už dnes večer privíta Elena Vacvalová v štúdiu obľúbených glosátorov, ktorí vás určite rozveselia skvelými vtipmi a príbehmi z bežného života. Tešiť sa môžete na Oľgu Feldekovú, Milana Lasicu, Milana Kňažka a Borisa Farkaša. Preberať sa budú zaujímavé témy z domácej i zahraničnej politiky.

​Tým, že sa glosátori poznajú už niekoľko rokov a výborne si rozumejú, často si zo seba robia srandu a o to lepšie zabávajú divákov. Feldeková začala rozprávať príhodu z bežného života. ,,Kedysi som rada chodila tancovať a teraz na staré kolená chodím do múzea a pozerám si exempláre," začala glosátorka. ,,Ako exponát?" pýta sa Lasica. Jeho hláška všetkých poriadne rozosmiala, no napriek tomu glosátorka pokračovala ďalej. ,,Pani, čo stráži exponáty sa tešila, že mám rada históriu. Vraj som taký muzeálny typ," dopovedala Feldeková. Celú hlášku si môžete pozrieť v priloženom videu. 

Sledujte reláciu Sedem dnes o 22:35 hod. na JOJke!