Eňa Vacvalová

Budete plakať od smiechu: Toto by od gynekológa nechcel počuť žiaden manžel!

V relácii Sedem bude opäť poriadne veselo. Tešiť sa môžete na Oľgu Feldekovú, Milana Lasicu, Milana Kňažka a Borisa Farkaša.

Elena Vacvalová dnes privíta v relácii Sedem skvelých glosátorov, ktorí sa postarajú o vynikajúcu náladu a určite vás perfektne zabavia. Do štúdia si sadne Oľga Feldeková, Milan Kňažko, Milan Lasica a Boris Farkaš. Preberať sa budú zaujímavé témy z domova i zo sveta. Na pretras sa dostanú slovenskí politici a ich predvolebné kampane, no nebudú chýbať ani najlepšie vtipy a príbehy z bežného života. 

Sedmička Zdroj: JOJ

​Moderátorka všetkých rozosmeje skvelým vtipom zo zdravotníckeho prostredia. Žena sa oblieka v kabínke po absolvovaní gynekologickej prehliadky. Lekár hovorí manželovi: ,,Gratulujem, budete otcom!" Prekvapený muž povie: ,,Ako je to možné, veď som si dával pozor!" Po chvíli sa manžel pozrie na gynekológa a dodá: ,,Viete pán doktor, to je ako v aute. Ja si dávam pozor, no ostatní nie!" Touto hláškou Vacvalová pobavila všetkých divákov. Nenechajte si ujsť poslednú epizódu v roku 2019 a spríjemnite si večer s našou televíziou.

Sledujte reláciu Sedem dnes o 22:20 hod. na JOJke!