Humor Milana Lasicu nás neopúšťa: Pripomeňte si jeho top hlášky z relácie Sedem!

Milan Lasica nás navždy opustil v nedeľu večer vo veku 81 rokov, jeho humor je však nesmrteľný. Vy si teraz s nami môžete zaspomínať na umelcove hlášky z legendárnej zostavy Sedem.

Známy herec a komik bude nezabudnuteľný aj vďaka svojmu jedinečnú humoru. Ten predviedol vo viacerých zábavných reláciách. Jednou z nich bola aj zostava Sedem, ktorú pravidelne dopĺňal na obrazovkách televízie JOJ. 

​Okrem vtipov, ktorých obrovskou zásobou oplýval, boli pre herca charakteristické priznania, ktoré ostatných členom zostavy neraz vyrazili dych! Z jeho úst vyšlo napríklad pomenovanie pre politickú stranu, ktorá by mala na Slovensku nepochybne veľký úspech - SÚZ. Tá by skrývala pomenovanie - Strana úžasných zlodejov. V jednej z epizód prišiel komik s veľkých priznaním. ​Rodina zo štátu Colorado skonzumovala kukuričné placky, ktoré boli 20 rokov po záruke a skončili v nemocnici. Milan Lasica k správe dodal: ,,Ja som už roky po záruke, ale čudovali by ste sa ako chutím!“

Pre herca bolo charakteristické, že na rovinu povedal, čo si myslí. Niekedy z jeho úst preto vyšli aj rôzne odvážne vyjadrenia, ktoré však perfektne zaobalil do humoru. Na margo snímku zo svadby, na ktorom nevesta orálne uspokojuje ženícha, Milan Lasica pohotovo zareagoval a vyhlásil: ,,Nerozumiem, čo pobúrilo biskupa viac, či orálne uspokojenie alebo manželkino predstieranie!“ 

V jednej z epizód si Milan Lasica zaspomínal na pôrod svojej prvej dcéry. "Keď sa naša prvá dcéra narodila, ja som hneď pribehol. Pôrodník vyšiel zo sály a povedal: "Máte dcéru". A ja som povedal tú najhlúpejšiu otázku, akú môže otec povedať: "A čo mám teraz robiť?," povedal legendárny humorista.

V jednom rozhovore Lasica priznal: "Myslím si, že problém je niekedy v tom, že keď nemám, čo k tej téme povedať, tak by som nemal hovoriť. Je to nezvyklé, ale držím sa tohto hesla."

Lasica sa nebál rozčeriť vody ani slovenskej politiky. Nechýbali vtipy k najvyšším vládnym funkcionárom. Potom, čo vyšlo najavo, že Boris Kollár komunikoval s 15-ročnou dievčinou, Lasica si neodpustil: "Je obdivuhodné, ako bez problémov sa Boris Kollár dostal v tejto korešpondencii na úroveň pätnásťročnej."