Sedem bude plné spomienok na Milana Lasicu: Aj TAKÝTO bol jeho nezabudnuteľný humor!

Osemnásteho júla nás navždy opustil famózny herec, ale aj človek s nenahraditeľným zmyslom pre humor. Milan Lasica bol pre reláciu Sedem od jej počiatkov neoddeliteľnou súčasťou!

A z tohto dôvodu sa prvá epizóda Sedmičky po letných prázdninách bude niesť v spomienkach práve na legendu slovenskej kultúry. Maestro a jeho humor sa stal poznávacím znamením relácie a neopúšťa nás ani po jeho odchode do hviezdneho neba. Pripomeňte si jednu z posledných epizód, v ktorej sa Milan Lasica objavil po boku ďalších skvelých glosátorov relácie Sedem.

Čo slovo, to perla! Toto rečnenie skutočne platilo o Lasicovi. V jednom rozhovore na rovinu priznal: "Myslím si, že problém je niekedy v tom, že keď nemám, čo k tej téme povedať, tak by som nemal hovoriť. Je to nezvyklé, ale držím sa tohto hesla" priznal pred pár rokmi a držal sa toho celý život. Aj z tohto dôvodu bol jeho humor skutočne jedinečný a viacerí z nás si ho budú navždy pamätať. Dnešná zostava glosátorov venuje prvú poprázdninovú epizódu relácie Sedem nenahraditeľnému umelcovi! 

Nenechajte si ujsť spomienkové Sedem už dnes o 22:35 na JOJke!