Oľga Feldeková všetkých pobavila: Z tejto historky o nevere vybuchnete od smiechu!

Obľúbená Sedmička je pre vás pripravená aj dnes večer! Diskutovať sa bude o zaujímavých témach a vy sa môžete tešiť na nezameniteľný humor našich glosátorov! O tom, že je v relácii vždy skvelá atmosféra a množstvo perličiek od našich hostí svedčí aj vtip Oľgy Feldekovej, z ktorého šli všetci do kolien!

Dnes večer sa možete tešiť na vtipné a aktuálne témy, ktoré si do špiku rozoberú skvelí a už osvedčení glosátori v zložení pani Oľga Feldeková a páni Milan Kňažko, Samo Trnka, a Michael Szatmáry. Bude to rozhodne zohratá zostava!


Ešte pred tým, než sa dnes večer zabavíte v spoločnosti vašej obľúbenej Sedmičky, by sme vám radi pripomenuli vtip, ktorým všetkých pobavila pani Oľga Feldeková. Nevera je totiž sama o sebe skvelým podnetom na často neuveriteľné či zábavné historky, no a taká bola rozhodne aj táto. Na správu o tom, že sa bude brazílsky futbalový rozhodca rozvádzať, pretože pri zápase vytiahol z vrecka namiesto červenej karty čipkované nohavičky poznamenala pani Feldeková, že pri takýchto situáciách treba vždy hovoriť pravdu! Prečo? „Jeden známy mal frajerku v posteli a manželka mu zatelefonovala, že je na ceste domov, pretože si niečo zabudla. Oni v panike chytali všetko, čo by si mohli obliecť a tak sa stalo, že si ona obliekla jeho slipy a on jej čipkované nohavičky. Ona zmizla a jeho našla manželka v čipkovaných nohavičkách. A hovorí: 'Prosím ťa pekne, čo to máš na sebe? A on, vieš čo mal som tu frajerku a omylom som si obliekol jej nohavičky.' A ona sa začala hrozne smiať a povedala: 'Prosím ťa, ty kvôli srande si vymyslíš akúkoľvek hlúposť!'“

Zdroj: TV JOJ

Sledujte obľúbenú reláciu Sedem, každý štvrtok o 22:30 na JOJke!