Aké sú najväčšie športové prešľapy? Neuveríte, čo spravili Španieli, aby získali medailu!

Spríjemnite si večer v spoločnosti vašej obľúbenej Sedmičky a zabavte sa na vždy trefných komentároch k aktuálnym témam. Teší sa na vás osvedčená zostava glosátorov, ktorá sa zameria na témy aktuálne v týchto dňoch!

Aj dnes večer sa môžete tešiť na skutočne zaujímavé témy, o ktorých budú diskutovať pani Oľga Feldeková a páni Marián Leško, Samo Trnka a Michael Szatmáry! 

Aktuálnou témou sú stále aj Olympijské hry v Pekingu. O športe sa naši glosátori radi bavia a zostavujú sa o ňom aj skutočne kuriózne rebríčky. Jeden z nich sa zameral na najväčšie športové prešľapy. "V rebríčku sa objavili dopujúci atléti, cyklisti s motorčekom v ráme či naschvál prehrávajúci tenisti. Za najväčších športových podvodníkov bol však vyhlásený basketbalový tím Španielska na paraolympijských hrách v Sydney v roku 2000. Španieli s prehľadom získali zlatú medailu v turnaji mentálne postihnutých hráčov," povedala viac Eňa Vacvalová o rebríčku. Na tom by nič nebolo zvláštne, ak by títo športovci mentálne problémy len nepredstierali! Ako to celé dopadlo sa dozviete vo videu!

;

Nenechajte si ujsť reláciu Sedem dnes o 22:40 na JOJke! 

Tagy: Sedem