Netradičný návrh na vylepšenie spravodajstva: Tento nápad Tomáša Hudáka vás rozhodne pobaví!

O čo viac by bola táto ťažká doba smutná, ak by sme nemali zmysel pre humor. O ten skutočne trefný humor sa aj dnes postará naša partička glosátorov! Spríjemnite si večer v spoločnosti vašej obľúbenej Sedmičky a zabavte sa na vždy trefných komentároch k aktuálnym témam. Teší sa na vás osvedčená zostava!

Aj dnes večer sa môžete tešiť na skutočne zaujímavé témy, o ktorých budú diskutovať pani Oľga Feldeková a páni Milan Kňažko, Tomáš Hudák a Marián Leško. Bude to rozhodne zohratá zostava!

Naši glosátori v predchádzajúcich epizódach rozoberali skutočne zaujímavú, ale aj vtipnú tému. K nej prispel práve Tomáš Hudák svojou trefnou poznámkou, ktorou všetkých poriadne pobavil. Na mušku si zobral tému spravodajstva. Divákom vo Fínsku totiž hlásil správy podnapitý moderátor. Tomáš Hudák na margo toho povedal, že by sa aj u nás mali správy hlásiť v mierne podnapitom stave. Pre divákov vraj môže byť občas komplikované pochopiť všetky tie odborné výrazy a komplikované vety, ktorými napríklad v správach komentujú dianie v parlamente. Samozrejme, glosátor ponúkol aj názornú ukážku, ako by mohol moderátor v podnapitom stave hlásiť správy. Ako by to vyzeralo? Dozviete sa vo videu nižšie. Toto vás rozhodne pobaví!

Oľga Feldeková a Tomáš Hudák v relácii Sedem Zdroj: TV JOJ

​Tomáš Hudák o tom, ako by sa dali hlásiť správy v podnapitom stave:

Sledujte obľúbenú reláciu Sedem už dnes večer o 22:30 na JOJke!