TOTO vás dostane: Neuveríte, s čím zo svojho detstva sa priznala Oľga Feldeková!

Relácia Sedem je pre vás pripravená aj dnes večer, aby vám odľahčila náročnú dobu, v ktorej žijeme . Partička humoristov si opäť sadne do jedného štúdia a bude diskutovať o aktuálnych témach!

Dnes sa môžete opäť tešiť na podarenú zostavu glosátorov. V relácii uvidíte Elenu Vacvalovú, Oľgu Feldekovú, Milana Kňažka, Tomáša Hudáka a Mariána Leška! 

V jednej z minulých epizód prišla Oľga Vacvalová pri téme materského mlieka s veľkým priznaním. Ukázalo sa totiž, že mlieko zo ženského prsníka môže obsahovať prirodzene sa vyskytujúce stopy konopných zlúčenín. Pri tejto téme sa ostrieľaná glosátorka priznala, že sa jej uštedril popri mlieku aj nejaký ten alkohol. "Keď som bola dieťa, odmietala som piť materské mlieko, lebo sa mi protivilo," začala. Jej mama preto vyhľadala pomoc detskej lekárky. "Prevar kravské a daj doňho dve kvapky koňaku. A mne to zázračne chutilo." priznala. Otázkou však bolo, či to nebude mať následky do dospelosti. Ukázalo sa, že to bude mať opačný efekt. "Bude si do toho koňaku kvapkať kvapku mlieka," zdôverila sa Oľga Feldeková so slovami, ktoré jej mame vtedy adresovala priateľka!

;

Nenechajte si ujsť reláciu Sedem dnes o 22:30 na JOJke!