Prečo nechcú chodiť muži na nákupy so ženami? Z tejto trefnej odpovede pôjdete do kolien!

O čo viac by bola táto ťažká doba smutná, ak by sme nemali zmysel pre humor. O ten skutočne trefný humor sa aj dnes postará naša partička glosátorov! Spríjemnite si večer v spoločnosti vašej obľúbenej Sedmičky a zabavte sa na vždy trefných komentároch k aktuálnym témam. Teší sa na vás osvedčená zostava!

Aj dnes večer sa môžete tešiť na skutočne zaujímavé témy, o ktorých budú diskutovať pani Oľga Feldeková a páni Tomáš Hudák, Samo Trnka a Mišo Szatmary. Bude to rozhodne zohratá zostava!


Nákupy mužov so ženami sú vždy vďačnou témou. Kým nežnejšie pohlavie vie perfektne poradiť svojej polovičke, mužom sa zväčša nechce tráviť so ženami hodiny v obchodoch. Dlhoroční partneri sa už v tomto vedia zosúladiť, no sú aj takí muži, ktorí nakupovanie len v tichosti pretrpia. Naši glosátori rozoberali v minulých epizódach tému nakupovania mužov so ženami a Oľga Feldeková všetkým trefne a vtipne vysvetlila, prečo v skutočnosti tí muži nechcú chodiť na nákupy so ženami. Tak ako to teda je? Odpoveď vás pobaví!


Prečo nechcú muži chodiť na nákupy so ženami? Odpoveď sa dozviete v nasledujúcom videu:

Sledujte obľúbenú reláciu Sedem už dnes večer o 22:50 na JOJke!