Máte už program na prvého mája? Čo poviete na STAND-UP priamo vo vašej obývačke?

Tomáša Hudáka ani Michaela Szatmaryho netreba divákom TV JOJ nijak špeciálne predstavovať. Určite špeciálny a jedinečný je ich humor, ktorý si budete môcť vychutnať na JOJ PLAY v plnej kráse už prvého mája!

Platforma  JOJ PLAY si pre zaregistrovaných používateľov pripravila niečo skutočne jedinečné. Už prvého mája sa otvoria brány humoru. Ako si ešte viac spríjemniť už tak príjemný voľný deň? Predsa dvojicou zabávačou, ktorí vám môžu byť známi nielen z relácie Sedem či Inkognita, ale predovšetkým ako stand-up komici s výnimočným citom pre humor. Ak ich vtipy milujete a radi navštevujete, tentokrát si ich vystúpenie môžete vychutnať priamo vo vašej obývačke. Stačí pripraviť pukance a bránice na dávku smiechu. Čo vás teda už túto stredu čaká? 

Michael Szatmary a Tomáš Hudák spojili sily, aby vás rozosmiali svojím stand-upovým špeciálom Konečne Spolu. Pozrite si show hviezdnej dvojice komikov Silných Rečí, ktorých nezabudnuteľné vtipy vás budú baviť ešte dlho po ich zhliadnutí. Títo ostrieľaní hráči vám predvedú, ako to vyzerá, keď sa na jednom pódiu stretnú humor, elegancia, šarm, sexappeal, gentlemanstvo, skúsenosti, ale hlavne dobrí priatelia. Vytvorili spoločne novú klasiku? Zapíšu sa do dejín svetového humoru? Posúďte sami vďaka JOJ PLAY už túto stredu!

Vidieť Konečne spolu na JOJ PLAY môžete už 1. mája!