Stanislav Majer bude v Semafore za poriadneho záletníka: Je herec taký aj v súkromí?

Predstavujeme vám jeho postavu Reného.

Keď máte po tridsiatke, život je tak trochu ako semafor. Ako slobodný si preletíte na zelenú. Ak ste v stálom vzťahu, niektoré veci sú nové a zaujímavé, no oranžové svetlo už bliká. A keď už ste ženatý a máte deti, svieti vám červená – ste zaseknutí a myslíte si, že lepšie to už nebude. Na semafore sa však svetlá stále menia. A tak je to nielen v živote, ale aj v novom komediálnom seriáli Semafor, ktorý štartujeme už o týždeň v stredu 13. marca na JOJke.

Semafor - Stanislav Majer Rene Kondrla Semafor - Stanislav Majer Rene Kondrla Zdroj: joj.sk

​​Zelenú a najpremenlivejšiu farbu bude v tomto prípade zastupovať skvelý český herec Stanislav Majer, ktorého slovenskí diváci poznajú najmä z historického seriálu 1890, v ktorom si záhral strážmajstra Černého. Stanova postava Reného je však rovnako neprehliadnuteľná aj v Semafore. Napriek tomu, že má 37 rokov, správa sa ako 17-ročný. Má rád alkohol, párty a prakticky stále je zamilovaný, akurát „tú pravú“ strieda aj niekoľkokrát za deň. „René je totálny flákač, ktorý nič nevie, nič nerobí. Balí baby a to je všetko,“ hovorí o svojej postave Stanislav Majer, ktorý ju vníma ako svoj protipól a pevne verí, že René nemá s jeho skutočnou osobnosťou nič spoločné.

​Nevyliečiteľnému sukničkárovi sa v seriáli dostáva veľkej pozornosti od žien, no on sám si nemyslí, že takíto muži majú v reálnom svete naozaj také veľké šance u žien. Vďaka množstvu ženských postáv sa však Stano mohol stretnúť s desiatkami hereckých tvárí. Ako sám hovorí, najlepšie sa mu hralo so Zuzanou Marošovou, ktorá bude v Semafore stvárňovať poriadnu hysterku. Na pľaci sa však s ňou nasmial viac než dosť.

Nový komediálny seriál Semafor štartujeme v utorok 13. marca o 20:35 na JOJke!