Konflikt Jakubca a Haklovej pokračuje: Chcela ma „klofnúť“ a obrať o peniaze!

Nezhody, ktoré vznikli počas nakrúcania, naberajú na obrátkach.

Kamery celebrity šou Sladký život sa pred časom stali svedkom veľkej hádky medzi spevákom a šoumenom Martinom Jakubcom a šoubiznisovou reportérkou Monikou Haklovou. Tá s ním robila rozhovor, no čo spočiatku vyzeralo ako nevinná debata, sa neskôr zmenilo na zúrivú slovnú vojnu. Vzduchom sa šírili poriadne štipľavé nadávky a nikto si nedával servítku pred ústa. Hoci bola ostrá hádka zo Sladkého života vymazaná, konflikt medzi dvomi výraznými postavami slovenského šoubiznisu pokračuje ďalej.

Ako to vlastne celé začalo? Retrokráľ tvrdí, že za všetko môže Monika Haklová, ktorá mala údajne „absťák“ a chcela si niekoho „klofnúť“. „Lenže ja som jej neposlúžil ako ďalšia obeť, obrať ma a ošklbať ako hus o perie. Ja by som jej svoje peniaze nedal, keďže ona mala medzi úvahami iné záujmy o moju osobu. Proste som sa nedal a ona bola z toho veľmi nervózna a vo vytržení. Preto bola aj tá prvotná hádka a senzácia. Potom sa herečka ukľudnila a išla sa upraviť,“ povedal pre joj.sk spevák šlágrov.

Miláčik staršieho ženského publika nám zo svojho pohľadu vyrozprával, ako konflikt medzi ním a Haklovou vlastne vznikol. „Situácia pri točení Sladkého života vypadala zdanlivo nevinne. Lenže Monika si neuvedomila že svojimi nerozvážnymi otázkami hraničiacimi s inteligenciou normálneho človeka, začala súkať tri nepríjemné otázky zo súkromného života. V plnom znení či si to rozdávam s tou starou Boženkou v Chorvátsku, či som nezaradený alebo gay, keďže nemám mladú frajerku a nakoniec, že si to asi rozdávam so psom Yogim. Tak to prestrelila natoľko, že som sa neudržal a uzemnil som ju tým že som sa postavil a jasným gestom povedal že to prehnala a nech si dáva pozor na ústa, pretože sa neudržím. Jej odvážnosť hraničila s normou slušného dialógu a prehnala to na plnej čiare,"myslí si Jakubec. 

Čo si o tom všetkom myslí samotná Monika Haklová? Jej stanovisko vám prinesieme na televíznom webe joj.sk už zajtra!