Šokujúca spoveď Martina Jakubca: Tvorbu mu „cvakajú“ staršie solventné ženy!

Kráľ šlágrov bol v rozhovore s Monikou Haklovou mimoriadne otvorený.

Celebrity šou Sladký život sa dnes po pauze opäť vráti na obrazovky televízie JOJ a hneď v prvej epizóde prinesie šokujúce odhalenia. Monika Haklová, prezývaná ako zúrivá reportérka, si tento raz na mušku zobrala speváka šlágrov Martina Jakubca. Úvodná časť ich rozhovoru však nedopadla práve najlepšie. Spočiatku veselá debata sa po jednej otázke zvrhla na obrovskú hádku plnú vulgarizmov, ktorej svedkom bola aj kamera Sladkého života. Hoci bola táto scéna na žiadosť aktérov vymazaná, diváci určite neprišli o ďalšie zaujímavé pasáže rozhovoru.

Haklová nenechala na Jakubcovi ani jednu nitku suchú a vytiahla z neho odpoveď na otázku, ktorá pravdepodobne zaujíma každého – kto financuje jeho hudobnú tvorbu? „Tým, že neoslovujem mladé ženy a oslovujem ženy po štyridsiatke, tak to je dobre. Pretože tieto ženy sú veľmi solventné. Tieto ženy sú veľmi ochotné platiť a sú veľmi vďačné publikum. Doslova by som povedal, že sú veľmi kultivované. Pretože, čo chce dnes mladá 20 – ročná? Chce jedinú vec: nájsť solventného, ošklbať ho, urobiť čo treba a tam to končí. Ale ja nemám záujem, aby ma niekto ošklbal,“ povedal spevák otvorene.

Vo svojej otvorenej spovedi však neváhal pokračovať aj ďalej. „Ja mám rád, keď mám sponzorov, ktorí mi dajú na cédečko. Lepšie povedané v tomto prípade, sponzorky. Moje sponzorky ma dotujú. Povedia mi, Martinko, zahraj nám, prosím ťa, Slovenskú rodnú dedinu. A ja poviem áno. A ony povedia, že venuješ mi to na tom cédečku? A ja poviem, samozrejme. A ony, že my vám máme niečo dať, nejaký sponzoring? Ja poviem nie, nedávajte mi nič. A ony mi dajú 5 litrov. Tie ženy ma tak milujú, že sa nemôžem brániť,“ dodal Jakubec. Jeho otvorenosť šokovala aj samotnú Haklovú, ktorá nevedela nájsť vhodné slová na jeho opis.

Sledujte celebrity šou Sladký život už dnes po Inkognite o 22:00 na JOJke a dozviete sa viac!