Adriana Kmotrikova

Od hlásateľky k televíznej hviezde: Takto sa Adriana Kmotríková stala moderátorkou!

Dvojnásobná mamina patrí medzi hlavné tváre televízie JOJ.

Neodmysliteľnou súčasťou hlavnej spravodajskej relácie Noviny je skúsená moderátorka Adriana Kmotríková. Vďaka profesionálnemu vystupovaniu, sympatickej tvári, príjemnému hlasu a milému úsmevu si získala množstvo fanúšikov a dennú dávku najnovších informácií si bez nej ani nevieme predstaviť. Cestu k moderátorskej špičke si rodená Košičanka dláždila už počas štúdia na gymnáziu. Už vtedy totiž dostala prvú ponuku pracovať v košickom štúdiu verejnoprávnej televízie. Hoci šlo o menšie hlásateľské vystúpenia, veľká moderátorská ponuka na seba nenechala dlho čakať.

Adriana už krátko na to moderovala zábavno-súťažný program Veľký hra či Správny kľúč. Neskôr odcestovala na niekoľko mesiacov do Paríža, kde absolvovala stáž. Po nej moderovala zábavné programy v rámci takzvanej Storočnej výstavy v Prahe v roku 1991 po boku českého moderátora Pavla Lukeša. Práve toto považuje Kmotríková za významný míľnik vo svojej kariére. Táto moderátorská skúsenosť medzi hviezdami českého a slovenského šoubiznisu mi dala veľa. Odvtedy sa považujem za moderátorku,“ prezrádza Adriana, ktorá moderovala aj prestížne spoločenské podujatia ako Miss Slovenskej republiky, koncerty či módne prehliadky. Neskôr svoju moderátorskú kariéru na pár rokov prerušila, pretože sa naplno venovala mamičkovským povinnostiam. V súčasnosti vychováva dcérku Lindu a syna Tomáša. Od roku 2004 moderuje na obrazovke televízie JOJ hlavnú spravodajskú reláciu Noviny.

Diváci televízie JOJ však môžu Adrianu Kmotríkovú poznať aj z iných televíznych projektov. S ďalšími celebritami si pred pár rokmi zmerala sily v šou Hviezdy na ľade, kde ukázala svoje korčuliarske zručnosti. Že nie je len moderátorkou, ale hlavne veľkým človekom, dokázala v relácii V siedmom nebi, kde pomáhala osudom ťažko skúšanej pani Dubovej z dedinky Váhovce. Na jar sa stala súčasťou tanečnej šou Tanec snov, kde spolu s Petrom Rumanom tancovala za sen pre malého Majka Leška.

Ako žije Adriana Kmotríková, keď opustí spravodajské štúdio? A ako to vyzerá v zákulisí jej práce? To sa dozviete exkluzívne v celebrity šou Sladký život, pre ktorú ukáže svoje súkromie už tento týždeň! Sledujte Sladký život aj dnes o 22:00 na JOJke!