Tučkovia štrajkujú, Anka zúri: Ste kopa dementov, do p***!

Tučkovia vraj pokazili drahý stroj. Bránia sa proti obvineniam štrajkom.

Zle pohrabané seno a pokazený traktor. Tieto dve udalosti včera vytočili Anku priam do nepríčetna. Inokedy pokojná i keď prostoreká mama Anka ťažko znáša škody, ktoré jej chudnúci tučkovia spôsobujú na statku a tento raz pohár jej trpezlivosti nadobro pretiekol.

Vypenila po tom, čo mali tučkovia pokaziť úplne nový stroj na vytváranie slamenných balov. Poškodiť sa mal tým, že Tučkovci, ktorí mali nahromadiť slamu, ju nahádzali na pne stromov, čím stroj poškodili. Anka sa nezdržala poriadne ostrých komentárov. „Ako v škôlke do p***! Kto z nich má 9 000 eur na novú kosačku? To je robota, booože!“ vykrikovala im.

Časom ešte viac pritvrdila: „Kopa dementov, do p***!! Ak bude pršať, tak to je celé v p***! Nezaujíma ich nič, len ležať.“ Tučkovia sa začali brániť, že s pokazeným strojom nemajú nič spoločné a keďže im Anka neverila, rozhodli sa pre štrajk, odmietli zjesť večeru! Anka však trvá na svojom a rozhodne vyhlasuje, že kým nebudú škody odstránené, zo Sihly ich nepustí: „Domov nepôjdu, kým sa to nespraví. Len cez moju mŕtvolu!“

Slnko, seno, slanina pokračuje aj dnes o 20:20 na Jojke.