Som mama prichádza už čoskoro: Pozrite si prvú ochutnávku nového seriálu!

Máte sa na čo tešiť.

Úspech kníh Kristíny Tormovej ukázal, že humorne a s nadhľadom ukázaná téma materstva je večne živá a má svoje široké publikum. Seriál Som mama má ambíciu pretaviť jedinečného ducha a atmosféru autorkiných kníh do vizuálnej podoby, keďže aj nimi sa voľne inšpiroval. V novom komediálnom seriáli sa diváci viac dozvedia o strastiach a slastiach partnerského života a nástrahách tehotenstva. Ide predsa len o obdobie, kedy sa niečo končí a niečo iné zas začína.

 

Každá epizóda seriálu Som mama bude mať svoju hlavnú tému, ktorú čiastkovo riešia všetky postavy, každá zo svojej jedinečnej perspektívy. Tina a Robo si musia zvyknúť na spoločné bývanie, zoznámiť rodičov, zvládnuť finančné náklady, nápor materských fór a rôznych trendov, prípravu na pôrod, ale aj otázku, akú veľkú úlohu má hrať otec vo výchove detí a či sa žena musí vzdať svojej kariéry. Dej doplnia Tinine bujné predstavy, ktoré divákom umožnia vidieť realitu očami ženy s bohatou fantáziou. Všetko pospája vo voiceoveri monológ Tiny, ktorá bude s nezameniteľným humorom a nadhľadom glosovať preberané témy.

Ústrednú dvojicu v seriáli Som mama si zahrajú Kristína Tormová a Jiří Havelka, ďalšie postavy stvárnia Zuzana Kanócz, Daniela Šencová, Štefan Martinovič, Boris Farkaš, Anna Šišková, Henrieta Mičkovicová, Ján Dobrík, Zuzana Tlučková, Michaela Čobejová či Ady Hajdu.

Pozrite si v našich videách prvú ochutnávku nového seriálu. Už teraz sa tak máte rozhodne na čo tešiť!

https://www.instagram.com/p/Bhe7wQolHtk/?taken-by=kristina.tormova

Nový seriál Som mama štartujeme už v septembri na JOJke!