Odhalíme konečne pravú tvár Kristíny Tormovej? Čo má s ňou spoločné postava Tiny?

Je toho viac než dosť.

​budúcu stredu 5.septembra o 20:35 štrtujeme nový 20-dielny komediálny seriál Som mama, pri ktorom si neprídu na svoje len všetky mamičky, ale vlastne úplne všetci, čo svoj život skutočne žijú. Seriálová novinka je voľne inšpirovaná rovnomennou knihou z pera herečky a spisovateľky Kristíny Tormovej. Tú dokonca uvidíme aj v hlavnej role. Jej postava menom Tina Rojková je charizmatická a energická tridsiatnička, ktorá si užíva výhody single života vo veľkom meste. 

Napriek tomu, že seriál nie je vernou kópiou Kristíninej knižky, predsa len v ňom isté paralely s jej životom môžeme nájsť. Jednou z nich je aj pôrod dvojičiek, ktorý už raz absolvovala v roku 2013. Práve vtedy priviedla na svet dvojičky Elu a Matildu. Pôrod bol pritom predčasný a mimoriadne komplikovaný. Kristína vtedy rodila už v 33. týždni. Obe jej deti totiž boli v ohrození života, keďže jedno vážilo 1300g a druhé 2050 g. Dnes sú našťastie všetci zdraví a šťastní a Kristína navyše pomáha ostatným matkám, ktorých sa rizikový pôrod priamo dotýka.

Keď herečka prvýkrát uvidela scenáre, sama bola prekvapená z toho, ako sa jej postava Tiny na ňu nápadne ponáša. „Tina je dosť čudná. Ja dosť svojich čudných vlastností tajím na verejnosti.  Musím povedať, že mi je dosť podobná a pritom ja sa s tými scenáristami nepoznám. Je to viac-menej dosť podozrivé,“ smeje sa predstaviteľka hlavnej postavy Tiny, ktorá je uletená, svojská, stále vymýšľa niečo nové a veľmi má rada ľudí. „Má rada život, občas padne do melanchólie. Občas je hysterick, o tri sekundy sa rehoce a o ďalších 5 sekúnd zas vymyslí ďalší nápad. Celkovo je nepraktická. Skôr je uletená, než by sa drzžala pri zemi,“ opisuje Kristína svoju postavu.

Som mama - Števo Martinovič a Kristína Tormová Som mama - Števo Martinovič a Kristína Tormová Zdroj: joj.sk

V seriáli sa zaľúbi do Roba Hříbka tak trochu nečakaným  spôsobom. Napokon s ním otehotnie ešte predtým, než ho vôbec dôkladne spozná. „Toto je situácia, ktorá ponúka množstvo ďalších situácií v ďalších dvadsiatich dieloch sa môže rozoberatť. tým, že tí ľudia sa vôbec nepoznajú. Vzťahy sú ťažké. Aj Tina má problémy vo vzťahoch,“ smeje sa Kristína.

Nový seriál SOM MAMA štartujeme už 5. septembra na JOJke!