Takúto osobu máte v okolí určite aj vy: Zoznámte sa s biomatkou Kvetenou!

Novodobý fenomén, ktorý sa nedá prehliadnuť.

Značnú časť materstva trávia študovaním knižiek, sledovaním fór na internete a hľadajú to najlepšie pre svoje dieťa pokiaľ možno absolútne bez chémie. To sú niektoré zo znakov takzvaných biomatiek, ktoré zažívajú v posledných rokoch absolútny boom. S jednou takou sa stretneme aj v novom komediálnom seriáli SOM MAMA. 

Herečka zo seriálu Som mama sa obliekla do príjemného neformálneho outfitu. Kockované šaty jej padli výborne a oceňujeme aj sviežu vizáž. Dievčenský imidž totiž krásne dotvoril nedbalý vrkoč a široký úsmev Herečka zo seriálu Som mama sa obliekla do príjemného neformálneho outfitu. Kockované šaty jej padli výborne a oceňujeme aj sviežu vizáž. Dievčenský imidž totiž krásne dotvoril nedbalý vrkoč a široký úsmev Zdroj: TV JOJ



V novom komediálnom seriáli Som mama, ktorý štartujeme už budúcu stredu 5. septembra na JOJke, budú hrať hlavnú úlohu mamičky. Jednou z nich je aj ezoterická bytosť menom Kvetena. Tá pred pár rokmi úplne prepadla organickému štýlu života a odvtedy už vôbec nenakupuje v supermarketoch, ale používa len čisto prírodnú kozmetiku. Rada sa tiež zúčastňuje rôznych seminárov či rituálov, ktoré jej napomáhajú v objavovaní seba samej. Postavu Viktórie „Kveteny“ Rakovskej si zahrá herečka Daniela Šencová. Tú si môžu diváci pamätať aj ako Angeličku z Paneláka, kde hrala žiarlivú manželku a hysterickú mamičku. Teraz si pre zmenu okúsila niečo úplne iné vďaka role ‚biomatky‘, čo je akýsi celosvetový trend uplynulých rokov. „Kvetena je ‚polohipisáčka‘. Polo preto, lebo nie je hipisáčka v pravom zmysle, žeby to tak vnútorne úplne cítila. Je to hlavne protest proti svojej matke, ktorá je absolútny opak Kveteny,“ hovorí Daniela o svojej zaujímavej postave.

 

 

Matku jej pritom bude hrať sympatická Henrieta Mickovičová, ktorá je absolútne krásna, štíhla a dokonalá dáma. Aj v seriáli chodí rada na manikúru či kozmetiku a celkovo sa o seba vzorne stará. Kvetena je však absolútne proti tomu. Navyše čaká dieťa s istým pánom, hoci nevedno s ktorým. Navyše to ani nikomu nechce prezradiť. To sa jej podarilo, ako inak, na jednom ezoterickom festivale. „Razím tú teóriu, že nepotrebujem muža, aby som vychovala zdravé a šťastné dieťa. Tehotenským životom si idem sama,“ pokračuje predstaviteľka seriálovej Kveteny. K hipisáckemu štýlu života však nemá Daniela vôbec tak blízko ako jej seriálová postava. „Nie som ani úplne na sociálne siete, ale zároveň tam občas niečo šupnem. Zároveň aj v rámci stravy mi chutí aj zdravšie aj menej zdravé. Občas si dám aj rezeň vyprážaný. Nemám žiadne extrémne výkyvy,“dodáva Daniela, ktorá je medzičasom v očakávaní už aj v skutočnosti. 

Nový seriál SOM MAMA štartujeme už o týždeň v stredu 5. septembra o 20:35 na JOJke!