Sklamaná Kristína Tormová reaguje na neprajníkov: Za všetko môžu TIETO svadobné šaty!

Čo tak sklamalo herečku?

Hlavná hrdinka komediálneho seriálu Som mama, ktorý na JOJKe štartujeme o týždeň v stredu 5. septembra, herečka Kristína Tormová, sa len pred pár mesiacmi vydala. Bývalá Farkašová povedala áno pánovi Petrovi Tormovi. Radostnú novinku vtedy oznámila aj na svojom instagrame. Fotografia obrúčok novomanželov boli jediné detaily, ktoré sme o ich svadbe vedeli. Po troch mesiacoch však Kristína opäť rozvírila hladinu vďaka fotke v svadobných šatách. Išlo tak vôbec o prvú podobnú fotku. Mnohí jej fanúšikovia si tak mysleli, že nápadné tortové šaty sú z jej skutočnej svadby. Mýlili sa. Fotka v skutočnosti zachytávala nakrúcanie jednej zo scén seriálu Som mama. “Presne tieto sú pre mňa,” napísala k fotografii ironický komentár, ktorý však zjavne mnohí fanúšikovia zobrali až príliš vážne. Zrejme im nenapadlo, že herečka má úplne iný štýl obliekania a nemá rada gýčové veci. 

 

https://www.instagram.com/p/BmyKT8mFse2/?taken-by=kristina.tormova

Krátko nato sa spustila vlna pozitívnych, ale i negatívnych komentárov, ktoré vôbec nečakala. „Po tom, ako som zverejnila fotografiu seba v svadobných šatách, bola som veľmi sklamaná, ako reagujete. Myslím, že každá nevesta si má vybrať také šaty, aké chce. Aj to, že ste mi písali, že ma rozširujú a podobne,“ poprosila Kristína ľudí o toleranciu a lásku. Zároveň chcela ľudí vyzvať, aby sa radšej podobným výrokom do budúcna vyvarovali. Podľa nej by mal každý nosiť to, čo chce. Nikomu by nechcela dopriať pocit, keď musí od toľkých ľudí počúvať, aké má hrozné šaty. Pravdou však je, že presne to bol ich zámer. „To mali byť nepodarené šaty. Mali to byť škaredé šaty, ktoré doniesli úbohej Tine Rojkovej, mojej postave v seriáli, na poslednú chvíľu. Organizátorka svadby sa totiž vykašľala na pôvodné šaty, ktoré Tina mala mať,“ vysvetlila Kristína pozadie celej fotografie.

Následne zverejnila aj ďalšie snímky z Tininej svadby. Aj takéto zábery budete môcť vidieť v seriáli Som mama na JOJke.Ďakujem aj všetkým tým, ktorí už poznajú môj blbý humor a vedia, že to neboli moje svadobné šaty. Také niečo by som si fakt neobliekla. Mali byť škaredé a tortové a mali ma rozširovať.,“ dodala herečka. Viac sa dozviete už v samotnom seriáli. 

Nový komediálny seriál SOM MAMA štartuje už o týždeň v stredu 5. septembra o 20:35 na JOJke!