Dvojičky sú najväčší poklad Kristíny Tormovej: Zahrajú si aj v seriáli SOM MAMA?

Máme dobrú správu.

Hlavná hviezda seriálu SOM MAMA Kristína je mamou päťročných dvojičiek Matildy a Ely. Dvojičky však už čoskoro porodí aj jej seriálová hrdinka Tina. Mnohých divákov zaujímalo, či si v seriáli v tejto súvislosti skôr či neskôr zahrá aj Ela a Matilda. Kristína nám prezradila, aká je pravda. "Už sú veľké, majú 5 rokov, nohu tridsaťjednotku... Bábätká by asi hrali len ťažko," zamýšľa sa herečka. 

Napriek tomu, že v seriáli jej dva poklady nebudú hviezdami, predsa len si strihli aspoň mini rolu. „Hrajú tam krátku scénu. Moja postava Tiny Rojkovej má sny a predstavy. V nich sa jej zrazu zazdá, že stretne dvojičky, po tom, čo jej povedia, že čaká dvojičky," pokračuje Kristína. A práve tieto dvojičky, ktoré Tina stretne v predstavách, budú hrať skutočné Kristínine dvojičky Matilda a Ela. 

Nechcela im však dať rozhodne viac priestoru. Deti by podľa herečky ešte nemali pracovať. "Nemyslím si, že filmárina je pre deti. Nechcela byť som tiež už herečka. Je to práca, ktorá je zvláštne náročná aj psychicky, aj fyzicky. Musím byť dobre nastavená, aby som to zvládla v pohode. Toto je výnimka, že ma ukecala Michaela Čobejová. Deťom by som to už vôbec neurobila," dodáva Tormová. 

Sledujte seriál SOM MAMA opäť v stredu o 20:35 na JOJke!