Vyziabnutá herečka Lucia Hurajová vyšla s pravdou von: Prečo som taká štíhla?

Herečka zo seriálu Som mama a predstaviteľka koketnej Angeliky má skvelú postavu. Za tým všetkým sa však neskrýva žiadna veľká veda, ale jej tri deti.

Krásny styling. Chválime a tlieskame! Zdroj: profimedia

V seriáli Som mama je jednou z najpozoruhodnejších postáv aj večná milovníčka mužov Angelika. Tú stvárňuje sympatická herečka Lucia Hurajová, ktorá je našťastie zvyknutá hrať komické postavy, ktoré môžu byť preexponované. Do svojej postavy Angeliky dáva napokon aj čo-to zo seba. V súkromí, samozrejme, je oveľa pokojnejšia povaha. Navyše má doma tri ratolesti. K synčekovi Maximiliánovi jej pred vyše dvoma rokmi pribudli dvojičky Izabela a Sofia, a tak sa rozhodne nenudí. Život s dvojičkami je podľa Lucie ťažký v tom, že do života rodičov odrazu pribudne veľa práce. Musíme však uznať, že popri množstve materských povinností má herečka skvelú a sexi postavu. 

https://www.instagram.com/p/Buou-2tA2IU/

Niektoré médiá si všimli, že hoci Lucia nikdy nepatrila k ženám, ktoré by sa trápili nejakými kilami navyše, v ostatnom čase vyzerá až príliš pochudnuto. "Je to veľmi náročný život. Keď kojíte dve deti naraz, nespíte pri nich. Do toho ich dvíhate, pričom každé z nich má 13 kíl... Veľmi ťažko sa priberá v tomto období. Ja som navyše zástancom zdravej stravy a pohybu. Toto je moja prirodzenosť a nie je to nič umelé," prezrádza Lucia, ktorá nestíha ani chodiť do posilňovne a v podstate to ani je je potrebné. Aktuálne má pritom približne 53 kíl. Sympatická mama troch detí by si ešte vedela predstaviť aj ďalšie prírastky. Viac sa dozviete vo videu HORE!

Sledujte SOM MAMA v stredu o 20:35 na JOJke!