Toto sú ozajstné svadobné šaty Kristíny Tormovej: Zažiarili na nej hneď dvakrát!

Kristína Tormová ukázala priamo v seriáli Som mama svoje skutočné svadobné šaty, ktoré mala na sebe počas minuloročnej svadby s dnes už manželom Petrom.

Seriál Som mama v stredu úspešne skončil aj so svojou druhou sériou. Záver bol plný emotívnych momentov. Kamaráti pripravili pre Tinu veľkolepú narodeninovú oslavu a na jej konci dokonca došlo aj k svadbe Tiny a Roba. Trvalo tak celé dve série, kým si títo dvaja hlavní hrdinovia povedali konečne svoje áno. Rovnako dlho však trvalo, kým predstaviteľka Tiny, herečka Kristína Tormová verejne ukázala svoje skutočné svadobné šaty z minuloročnej svadby. Herečka sa pritom vydala za svojho manžela Petra ešte v máji 2018. Pred nakrúcaním v poradí už druhej svadby v rámci seriálu Som mama však Kristína uľahčila prácu kostymérkam.

Svadobné šaty si totiž zabezpečila sama. Dokonca ide podľa jej slov o svadobné šaty z jej skutočnej svadby. Keďže však bola pred verejnosťou utajená, len málokto mal doteraz možnosť ich vidieť. „Minulý rok som mala niekoľko svadieb. Nie všetky vyšli... Toto je napríklad svadba Rojkovej a Hříbka z posledného dielu Som mama," napísala Kristína k seriálovej svadobnej fotografii na Instagrame. „Bolo pekné zrecyklovať svoje naozajstné svadobné šaty a dôležité je, že vyšla tá skutočná. Tak dovidenia, Som mama seriál, ďakujem za všetko," dodala herečka lúčiac sa so svojím obľúbeným seriálom, na ktorom pracovala celé mesiace. 

https://www.instagram.com/p/BwEu84-g5sQ/