Toto jej skutočne vyšlo: Kristína Tormová si vtipne vystrelila z Rytmusa!

Raper Rytmus je známy tým, že ku každej jeho zverejnenej fotografii so synom Sanelom na sociálnych sieťach pridáva aj neprehliadnuteľný vodoznak, ktorý odkazuje na jeho blížiaci sa septembrový koncert v Trnave. Práve z tohto si najnovšie vystrelila herečka Kristína Tormová.

Herečka, spisovateľka, azda najznámejšia mamička na Slovensku a hviezda seriálu Som mama Kristína Tormová sa pred vyše dvoma týždňami dočkala ďalšieho z najradostnejších životných okamihov. Na svet totiž priviedla nového človiečika. K dvojičkám Ele a Matilde, ktoré má s predchádzajúcim partnerom, redaktorom JOJky Jurajom Hajdinom, pribudol nový parťák do rodiny - synček Alanko. Podobne ako ostatné známe tváre, aj ona sa rada pochváli s rozkošnými fotkami so synčekom na sociálnych sieťach. Len prednedávnom sa zas narodil synček Sanel aj Rytmusovi a jeho manželke Jasmine. Podobne ako Kristína, aj oni takisto pravidelne prispievajú rozkošnými fotkami s ich prírastkom na svojom Instagrame. Čím však sú Rytmusove príspevky súvisiace so Sanelom typické, je fakt, že všetky fotky prekrýva výraznými nápismi s dátumom jeho plánovaného septembrového koncertu na štadióne v Trnave.

Rytmus si tak môže byť istý, že o tejto udalosti sa dozvedia minimálne všetci jeho fanúšikovia. Z typického "koncertového vodoznaku" na jeho fotkách si však najnovšie tak trocha vystrelila práve spomínaná Kristína Tormová. Tá totiž pridala rozkošnú fotku s jej krásnym Alankom, akurát tentoraz ju upravila na Rytmusov štýl. Pridala k nej vodoznakktorým odkazuje práve na raperov štýl: "Ja nemám žiaden koncert so symfonickým orchestrom v Trnave." Kristína však hneď za tým dodala, že Rytmusa v tomto úplne chápe. "Asi nepochopí každý, ale my čerství spolurodičia sa skrátka sledujeme," dodala herečka, ktorá si takisto môže pripísať na konto fotku s neprehliadnuteľným vodoznakom. A hoci Kristína žiaden koncert rozhodne nechystá, isté je to, že už o mesiac sa na trnavskom futbalovom štadióne uskutočni ten Rytmusov. Ním chce Patrik posunúť hranice slovenského hip-hopu zase vyššie. Ten pocit, ktorý Rytmus pri tomto vystúpení mal naposledy, chce zažiť znova a aj svojim fanúšikom chce dopriať ten jedinečný zážitok, vidieť hip-hop v orchestrálnej úprave. Už 21. septembra tak budete môcť zažiť jedinečné spojenie rapu a orchestra priamo pod holým nebom na štadióne v Trnave. Rytmus očakáva, že zaujme predovšetkým cieľovú skupinu ľudí v jeho veku, ktorí s jeho hudbou vyrastali.

Rytmus a symfonický orchester 2019 Rytmus a symfonický orchester 2019 Zdroj: TV JOJ

Príďte preto 21.09.2019 o 19:00 na Štadión Antona Malatinského City Arena do Trnavy a zažijete neopakovateľný zážitok s Rytmusom a Symfonickým koncertom.

Nenechajte si ujsť famózne hudobné spojenie klasiky s hudbou ulice na jedinečnom koncerte Rytmus a Symfonický orchester už 21. septembra na štadióne v Trnave!