Obavy sa nenaplnili, práve naopak: Takto zmenil život Kristíny Tormovej jej Alanko!

Kristína Tormová aktuálne prežíva najradostnejšie obdobie života. Prispel k tomu aj jej najnovší prírastok - synček Alanko, ktorý výrazne pozitívne ovplyvnil nielen jej, ale aj životy ostatných členov rodiny.

Hviezda seriálu Som mama, herečka a spisovateľka Kristína Tormová už nejaký ten čas trojnásobnou maminou. Po dnes už šesťročných dvojičkách Ele a Matilde priviedla prednedávnom na svet svojho milovaného synčeka Alanka. Spočiatku mala pritom herečka strach, či sa nebude opakovať scenár spred rokov, keďže pôrod s dvojičkami bol mimoriadne náročný. Aj preto pre istotu počas ostatného tehotenstva počítala s rôznymi scenármi, vrátane toho, že to budú opäť dvojičky. "Aj som si myslela, že to budú dvojičky. Nevadilo by mi to. Nebolo by to nič nové, no nemala by som to s čím porovnať," prezradila herečka a spisovateľka.

​Pred pôrodom sa bála skôr toho, či dieťatko nepríde na svet predčasne alebo či nenastanú prípadné iné komplikácie. Jej obavy sa našťastie nenaplnili. Práve naopak. Materstvo s Alankom, vstávanie, kŕmenie a výchova je oveľa jednoduchšie než si predstavovala. Kristína nemá najmenšie obavy a nie je ani vystresovaná. Alanko je totiž krásny, zdravý "chlap". "Teraz, ako som staršia, mám viac skúseností, obzvlášť po dvojičkách. Porodiť jedného krásneho chlapčeka je veľká radosť," pokračuje Kristína. Život sa však po príchode Alanka zmenil nielen jej, ale aj zvyšku jej veselej rodiny. "Mám dve šesťročné dcéry, ktoré mi pomáhajú a s ktorými to spolu tak žijeme. Paradoxne máme na seba oveľa viac času, ako je Alanko malý. Žijeme s ním nás spoločný svet. Nie je to o tom, že počkaj, nemám čas, ale je to tak, že mám čas, lebo musím byť prítomná kvôli Alankovi, čiže aj kvôli babám," dodala herečka a spisovateľka, ktorá je pozitívnou inšpiráciou pre desaťtisíce, nielen čerstvých, mamičiek na celom Slovensku.