Neviete sa dočkať Šťastnej rybky? Vychutnajte si ju v exkluzívnej predpremiére!

JOJ play prináša divákom televízie JOJ exkluzívnu možnosť pozrieť si prvú časť nového rodinného seriálu Šťastná rybka už dnes!

Streamovacia platforma určená pre celú rodinu ponúka množstvo filmov a seriálov, z ktorých si určite vyberie každý. Predplatitelia majú na výber z dvoch možností predplatného JOJ play. Free verzia je zadarmo a ponúka výber produkcie TV JOJ, obmedzený výber živých kanálov, relácií, seriálov a možnosť zakúpenia prémiových filmových titulov. Prémiová verzia zastrešuje plnohodnotnú službu s najväčším balíkom titulov a prístupom k prémiovým filmom bez reklamy vrátane všetkých živých kanálov. Premium môžete využívať až na štyroch zariadeniach súčasne. Všetok prémiový obsah môžete mať za sumu len 3.99 € / mesačne. Službu môžete kedykoľvek zrušiť! 

Medzi obsah JOJ play patria tiež obľúbené seriály z obrazoviek TV JOJ, ktoré si streamovacej platforme môžete pozrieť skôr než v  televízii. Seriál Šťastná rybka štartuje na našich televíznych obrazovkách už 14. júna, ak sa rozhodnete predplatiť si prémiovú verziu JOJ play, môžete si ho exkluzívne vychutnať už od dnešného dňa! 

Viac informácii a možnosti predplatného streamovacej služby JOJ PLAY nájdete TU.

Vychutnajte si už dnes Šťastnú rybku na JOJ PLAY a od 14. júna na obrazovkách TV JOJ!