Poriadne akčný štart Šťastnej rybky: Naloženého Ľuboša Kostelného vo vani takmer porazí!

Seriál Šťastná rybka na TV JOJ štartuje už dnes večer a my vám prezradíme, na čo sa môžete tešiť, ale aj to, ako sa aj vy môžete stať výhercom finančnej výhry!

Hlavnú postavu stvárni skvelý herec Ľuboš Kostelný, ktorého hneď v úvode prvej epizódy seriálu uvidíte naloženého vo vani. Na tom by nebolo nič nezvyčajné, ak by sa počas tejto scény nedozvedel správu, ktorá ho poriadne dostane. Pri losovaní výherných čísel z daného dňa bude práve oddychovať po náročnom dni v práci. Dodo Hajdák, ako sa volá jeho postava, sa dozvie závratnú správu. Tá ho dostane až natoľko, že takmer skolabuje! 

Zdroj: TV JOJ

Seriál plný rodinnej pohody prinesie tiež výdatnú dávku humoru, veď hlavného hrdinu stvárni herec Ľuboš Kostelný, ktorý sa v minulosti predstavil napríklad ako policajt František Boborovský. Hlavnou témou Šťastnej rybky bude výhra hlavného hrdinu v lotérii, ktorú bude musieť pred celou rodinou utajiť! 

Šťastná rybka príde na obrazovky televízie JOJ už dnes o 20:35 a vy sa môžete okrem skvelého programu pripraviť so seriálom aj na možnú výhru. Sledujte nový rodinný seriál a vyhrajte každý týždeň 1500 eur. Prvého výhercu vyžrebujeme v relácii Ranné noviny už 21. júna. Súťažnú otázku nájdete vždy na tomto odkaze!

Nenechajte si ujsť prvú epizódu Šťastnej rybky dnes o 20:35 na JOJke a vždy v predstihu na JOJ play!