S Táňou nepohne takmer nikto a nič: Bez pomoci Doda ju Roman späť nezíska!

Klamstvo jej manžela ich môže stáť vzťah. Táňa je poriadne zaťatá a od Romana nechce počuť žiadne vysvetľovanie ohľadom tajného doučovania ich dcéry u jeho bývalej lásky!

Do hádky zatiahne aj svoj biznis. Roman sa k nej bude chcieť dostať za každú cenu. Najprv ju bude vyčkávať pred jej kaderníctvom, ktoré bude musieť zavrieť, aby sa nedostal dnu. V zuboch bude mať Táňa aj ich spoločnú dcéru Kristínu, ktorá spolu s otcom tajila, kde chodí na doučovanie. "Mami, prosím ťa, vráť sa domov. Medzi otcom a Jelínkovou sa nič nestalo," bude sa snažiť presvedčiť mamu Kristína. Neúspešne. S jej tvrdohlavou povahou len tak niekto nepohne. "Raz bol v kuchyni, raz v spálni a sme doma," povie jej Táňa. "Mama, ty si sa zbláznila?" Spýta sa Kika na rovinu. 

Zdroj: TV JOJ

​Čo napokon obmäkčí Romanovu manželku? Už odmalička mala jeho milovaná jeden veľký sen a ten sa jej napokon rozhodne splniť. Bez pomoci Doda by sa mu to to však nijak nepodarilo. Kameňom úrazu sa stanú totiž peniaze a tých má Dodko momentálne o niečo viac ako jeho švagor. Milionár to však bude mať poriadne ťažké, keďže jeho rodina stále nevie, že vyhral jackpot práve on! 

Nenechajte si ujsť dnešnú epizódu Šťastnej rybky o 20:35 na JOJke a už teraz v predstihu na JOJ play!