Odkiaľ berie Dodo peniaze? Jeho svokor v tom má jasno! O teórii začína presviedčať aj ďalších!

Bývalého policajta v sebe nezaprie ani na dôchodku. O tom, v čom ide jeho zať, má Gabo Plesník jasno a začína o tom presviedčať čoraz viac ľudí. S teóriou príde s pomocou svojho bývalého kolegu!

Najprv Doda sleduje s vnukom Albertom, ten však už vie, že jeho otec vyhral v lotérii, no pred dedom to musí utajiť a tak s ním hrá túto hru. Doda sledujú z domu až do práce. Klamstvo, prečo razom Dodo na svojom starom aute tak rýchlo jazdí, im naoko prejde, no stále sa to Gabovi celé nezdá, preto zalarmuje svojho bývalého kolegu, ktorý presvedči dôchodcu, že jeho zať ide v drogách. "Dal si prerobiť svoje staré auto, muselo to stáť veľa, ale tají to," prezradí kolegovi, ktorý je bývalým policajným vyšetrovateľom. "To je jasné, drogy. Takto sa prerábali staré autá na prevoz drog v deväťdesiatych rokoch," vidí v tom hneď súvis Gabov bývalý kolega! 

Vyzerá to, že bývalý vyšetrovateľ ani na dôchodku neobsedí a potrebuje sa niečím zamestnať. Ide však o manžela jeho milovanej dcéry a nie je mu jedno, aký život s ním bude žiť. ​To, či skutočne ide v drogách, sa bude snažiť zistiť Gabo všemožne a rozhodne sa pri jeho pátraní po pravde nebudete nudiť! 

Sledujte seriál Šťastná rybka dnes o 20:35 na JOJke a už teraz v predstihu na JOJ play