Súdna sieň je späť: Kedy sa môžete tešiť na nové časti?

Susedské spory, dopravné nehody, rozvody, boje o deti, pracovno-právne spory, trestné činy – to všetko a ešte mnoho viac uvidíte v Súdnej sieni. Spoznajte príbeh, vypočujte si argumenty oboch strán aj rozsudok a uvidíte, či by ste rozhodli podobne.

Súdna sieň bola vždy neodmysliteľnou súčasťou našej televízie. Ak aj vy patríte medzi jej fanúšikov, máme pre vás skvelú správu. Obľúbený cyklus sa teraz opäť vracia s premiérovými časťami, ktoré uvidíte už budúci týždeň. Je to práve Súdna sieň, ktorú si diváci obľúbili nielen pre zaujímavé prípady, ale aj preto, že sa z nej môžu mnohé naučiť. Zámerom dramaturgie formátu je totiž osveta v oblasti občianskych práv, dedičských sporov, v oblasti rozvodového konania, zverovania starostlivosti o maloletých, osveta v pracovno-právnych či majetkových sporoch, poučenie v rámci trestno-právnych činov a mnoho ďalších.

​​Nové epizódy Súdnej siene čerpajú svoje príbehy opäť z aktuálnych súdnych procesov, v ktorých sa objavujú prípady, aké sme v minulosti nepoznali alebo poznali veľmi málo. Nebudú chýbať vaše obľúbené tváre ako Renáta Názlerová, Alfonz Richter, Ela Melchová či Petra Palevičová. Relácia sa nebude odohrávať len v interiéroch reálnej súdnej siene, ale aj v exteriéri. Je teda viac než jasné, že sa rozhodne máte na čo tešiť!

Sledujte Súdnu sieň od 11. apríla každý pondelok až štvrtok podvečer na JOJke!