Úprimné slová Renáty Názlerovej všetkým neprajníkom: Prestaňte riešiť moje nedokonalé telo!

Ako väčšina verejne známych ľudí, aj Renáta Názlerová je pravidelne atakovaná negatívnymi komentármi od svojich neprajníkov, ktorí si neodpustia nemiestne poznámky a "múdre" rady na adresu jej silnejšej postavy. Ona je však so svojím telom spokojná a preto poslala svojím neprajníkom jasný odkaz.

Súčasťou obľúbenej mamičkovskej relácie Supermama a Súdnej siene je jej moderátorka Renáta Názlerová. Televízna prokurátorka, spisovateľka a moderátorka bojuje už celé roky s kilami navyšePodľa nej neexistuje zaručený recept na chudnutie. Na niekoho viac zaberajú diéty, na iného zas skôr šport. „Ak chce niekto naozaj schudnúť trvalo, má si nájsť svoj zmenený životný štýl, ktorý je schopný potom uplatňovať. Nerobím to z dôvodov komerčných, že chcem byť krajšia a atraktívnejšia. No som si vedomá toho, že značná nadhmotnosť musí mať nejaký dopad na zdravie človeka. Pokiaľ s tým niečo môžem robiť, prečo by som to neurobila,“ prezradila pred časom Názlerová. Tak či onak, obľúbená moderátorka vyzerá skvele a kto by jej to povedal, že len nedávno oslávila svoje 51. narodeniny. Renáta má napriek kilám navyše triezvy pohľad na svet a všade, kam chodí, sa snaží odovzdávať svoju pozitívnu energiu ďalej. Väčšina ľudí to vníma rovnako a naplno ju v jej životnej ceste podporuje. Klasicky sa však nájdu aj takí, ktorí si neodpustia svoje negatívne komentáre a televíznej prokurátorke dokonca píšu súkromné správy na sociálnych sieťach.

Ona si však povedala dosť a všetkým hejterom poslala jasný odkaz. "Áno, mohla by som mať štíhlejšie nohy, menší zadok či prsia, áno, mohla by som mať aj užší driek. Áno, mohla by som byť aj modrooká blondína. Ale nie som. Mohla by som byť aj so sebou nespokojná, zakomplexovaná alebo nešťastná. Ale nie som. Mám rada moje telo. Je veľké, viem, ale je moje. Toľkokrát ma už podržalo, pri rôznych športových úrazoch (vážnych). Pri toľkých operáciách (náročných), pri ochoreniach (komplikovaných). Je veľké, viem, ale je to môj parťák. Je veľké, ale aj moje srdce je veľké, a v menšom tele by nemalo dosť miesta. Je veľké, ale aj moja duša, hoci je stále v tele, má svoje krídla, a potrebuje si polietať, a na to potrebuje priestor," napísala Názlerová jasný odkaz všetkým svojim fanúšikom i neprajníkom. Odkázala im však aj to, aby konečne prestali posudzovať iných, ale radšej sa zamerali na svoje skutky a činy. "Pretože od posudzovania je len krok k odsudzovaniu, od odsudzovania je len krok k nenávisti. Nenávisť je zhubná - nech je jej pôvod akýkoľvek - rasový, etnický, politický, náboženský, názorový, a ja neviem ešte aký," dodala Renáta, ktorá sa riadi filozofiou "Moje telo, moja značka".